Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 26.9.2016
Lukuvuoden avajaiset 2015 liput

Sosiaali- ja terveysalan KV-asiantuntijoita Turussa

Turun ammattikorkeakoulussa Ruiskadulla on monimuoto- ja ylemmän tutkintokoulutuk-sen järjestämä seitsemäs kansainvälinen viikko 26.–30.9.2016. Osallistujia tulee 15 eri maasta ja 18 eri yhteistyökorkeakoulusta. Viikon teemoina ovat johtaminen, kuntoutus, terveyden edistäminen ja hyvinvointi sekä kliininen asiantuntijuus.

Kansainvälinen viikko käynnistettiin alun alkaen erityisesti ylempien tutkinto-opiskelijoiden (YAMK) kansainvälisen osaamisen tarpeeseen.

-       Viikon aikana on erinomainen mahdollisuus suunnitella tulevaisuuden yhteistyötä, verkostoitua, vaihtaa ajatuksia ja parhaita käytäntöjä partnerikorkeakoulujemme eksperttien kesken. Saariston piknik-risteilyllä he ideoivat uusia kehittämiskohteita toteutettavaksi tutkimus- ja kehittämistoiminnassa, koulutus- ja tutkimuspäällikkö Pia Ahonen toteaa.

Asiaa psykososiaalisesta tuesta ja innovaatiopedagogiikasta

Päivien aikana on useita vierailevien ja AMK:n asiantuntijoiden luentoja, lyhyitä esittelyitä ja työpajoja. Keynote-puhuja professori Páll Bieringin aiheena on psykososiaalisen tuen antaminen pakolaisille ja koulutuspäällikkö Minna Scheinin kertoo innovaatiopedagogiikasta.

-          Mukana on omien asiantuntijoidemme lisäksi 30 ulkomaista puhujaa. Paljon on uusia tulijoita, mutta osa myös vanhoja tuttuja. He osallistuvat vuosi vuodelta uudestaan. Kansainvälisestä CARPE-yhteistyöverkostosta viikkoon osallistuvat Manchesterin yliopisto ja Utrechtin korkeakoulu, käytännön järjestelyjä hoitanut lehtori Raija Sairanen toteaa tyytyväisenä.

Kaikki osallistujat eivät ole terveyden ja hyvinvoinnin alalta, vaan mukana on myös muun muassa liiketalouden ja tekniikan edustajia.

TERVETULOA AVAJAISIIN

maanantaina 26.9. Yrityspalvelupiste Potkuriin, Joukahaisenkatu 3 klo 18.00 – 20.00
Ohjelmassa
Avaus rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila, Turun AMK
koulutusjohtaja Marjut Putkinen
verkostoitumis- ja cocktail-tilaisuus