Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 21.9.2016
ECHM Praha

Mielenterveysalan ammattilaiset kokoontuivat Prahassa

5. European Conference on Mental Health Nursing –konferenssi kokosi mielenterveysalan ammattilaiset Prahaan Tsekkoslovakiaan 14.-16.9.2016. Turun ammattikorkeakoulun edustajina paikalla olivat yliopettaja Heikki Ellilä ja lehtori Mari Lahti.

5. European Conference on Mental Health Nursing (ECMH) –konferenssiin osallistuu vuosi vuodelta suuri joukko mielenterveysalan ammattilaisia sekä kasvavan joukko mielenterveyspalveluiden käyttäjiä ja heidän järjestöidensä edustajia. Tämä vuonna konferenssi pidettiin Prahassa.

Osallistujia oli ennätysmäärä 430 ja he tulivat 43:sta eri maasta. Turun AMK oli jälleen mukana järjestelyissä Evipro Oy:n partnerina.

Yliopettaja Heikki Ellilä työskenteli järjestelytoimikunnan jäsenenä sekä konferenssin puheenjohtajana. Lehtori Mari Lahti puolestaan oli konferenssin tieteellisen toimikunnan jäsen, hän toimi sessioiden puheenjohtajana.

–        Esittelimme päivillä erityisesti syyskuussa loppuvaa kansainvälistä eMenthe-projektia. Konferenssin aikana saimme uusia partnereita ja tapasimme myös aikaisempia hankepatnereita, joiden kanssa päivitimme hankesuunnitelmia,  Ellilä kertoo.

 Henkilökuvassa: Commune-hankkeen partnerimme ja hankejohtaja professori Páll Biering Islannin Yliopistosta pitää esitystä ECMH-konferenssissa Prahassa. Biering esiintyy myös AMK:n kansainvälisyysviikolla Ruiskadulla.