Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 28.11.2016

Kari Jalkanen vuoden 2016 logistiikkatoimija

Turun kauppakamari ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistyksen LOGY ry:n Varsinais-Suomen piiri myöntää vuosittain kunniapalkinnon sekä vuoden logistiikkayritykselle että vuoden logistiikkatoimijalle. Tänä vuonna logistiikkayritys –palkinnon sai Stevena Oy ja logistiikkatoimija –palkinnon Kari Jalkanen.

Stevena Oy toimii kaikissa Lounais-Suomen satamissa ja on omalla vahvalla panoksellaan kehittänyt alueen logistista toimintaympäristöä. Lounais-Suomen satamilla on tärkeä merkitys koko Suomen logistisen toimintaympäristön osalta. Erityisesti merkitys korostuu Suomen ja Skandinavian välisessä liikenteessä. Stevena on ollut aktiivisesti kehittämässä tämän koko Suomelle tärkeän yhteysvälin toimivuutta.

Kari Jalkanen on Turun ammattikorkeakoulun yliopettaja ja koulutusvastaava. Hän on pitkään ja ansiokkaasti vastannut logistiikan koulutuksesta Varsinais-Suomen alueella. Hän on ollut myös erittäin aktiivisesti logistiikka-alan järjestöjen toiminnassa ja kehittämässä Varsinais-Suomen logistista osaamista ja toimintaympäristöä.

Lisätiedot:

johtaja Jarkko Heinonen, Turun kauppakamari p. 050 60155, jarkko.heinonen@turku.chamber.fi

Puheenjohtaja Petri Hällfors, LOGY ry, Varsinais-Suomen piiri, petri.hallfors@values.fi