Sivu päivitetty 18.1.2017

Hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja tutustumassa taloon

AMK:n hallituksen puheenjohtaja Niko Aaltonen, varapuheenjohtaja Ilkka Kantola ja rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila kiertävät ammattikorkeakoulun eri toimipisteissä. Tarkoituksena on tutustua vähän lähemmin toimintaan, opiskelijoihin ja henkilökuntaan. Johto kannustaa tulemaan reippaasti juttusille.

Kuvassa Niko Aaltonen, Vesa Taatila ja Ilkka Kantola (oik.) tutustumassa vuonna 2019 valmistuvan Kupittaan Kampuksen piirustuksiin ICT-Cityn Big Roomissa.

Kampuskierros alkoi tiistaina Ruiskadulla ja jatkui iltapäivällä ICT-Cityssä. AMK:n hallituksen edustajat kertoivat käyneensä Ruiskadun toimipisteessä suuhygienistien koulutustiloissa.

– Oli todella hienoa päästä näkemään miten koulutus nykyisin toteutetaan. Suuhygienisteillä oli käytössä iso screeni, mistä he seurasivat hampaiden hoitotilannetta. Samalla juttelimme siellä siitä, mitä kaikkea uutta yhteistyötä tuleva Medisiina-D voi tuoda heidänkin opintoihinsa, kertoo Niko Aaltonen.

AMK:n hallituksen varapuheenjohtaja Ilkka Kantola oli vaikuttunut mm. ESR-hankkeista, joita Terveys ja hyvinvointi -tulosalueella on käynnissä Etelä-Afrikassa.  

Turun AMK:n johto on jalkautunut kampuskierroksille aikaisemminkin. Tällä kertaa oli ammattikorkeakoulun hallituksen johtohenkilöiden aika tutustua eri toimipisteisiin ja nähdä käytännössä ammattikorkeakoulun opetustoiminnan moninaisuutta.

 – Olen aina suosinut ”pomot pois piilosta” -menettelyä. On tärkeää mennä ihmisten ja toiminnan pariin. Nyt on hienoa saada myös Niko Aaltonen ja Ilkka Kantola mukaan "jalkautumaan", kiittelee rehtori Vesa Taatila.

Kierroksen avoimena ajatuksena on, että "kuka tahansa" – opiskelija tai henkilökuntaan kuuluva – voi käydä puhumassa mietteistään ammattikorkeakoulun johdon kanssa. Samalla johto saa paremman tuntuman eri toimipisteisiin.

Aaltonen kehuu ideaa. AMK on muutenkin nyt hyvässä kehitysvaiheessa ja aktiivisuus on merkillepantavaa, hän totesi. 

Kampuskierros jatkuu ma 23.1. Turun AMK:n toimipisteissä:

klo 12 - 13             Lemminkäisenkadun aula, Lemminkäisenkatu 30

klo 13.30 – 14.30  Sepänkadun aula, Sepänkatu 1

klo 15 -16              Linnankadun aula, Linnankatu 54