Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 8.1.2019

Turun ammattikorkeakoulun virallisen tutkintodistuksen saaminen viivästyy

Turun ammattikorkeakoulu pahoittelee syvästi, että loppuvuonna 2018 valmistuvat saavat virallisen tutkintotodistuksen vasta luvatun kolmen viikon toimitusajan jälkeen.

Viivästyminen johtuu ylivoimaisesta esteestä: painotalo ei ole kyennyt toimittamaan todistuspohjia, koska painatuksessa käytetty paperityyppi oli loppunut tukkuliikkeen Suomen ja Ruotsin varastoista.

Saimme todistuspohjat 7.1. ja jatkamme todistusten tekemistä sekä valmistumisten merkitsemistä opintotietorekisteriin. Opintohallinnon henkilöstö purkaa ruuhkaa ylitöinä apunaan henkilöstövuokrausyrityksen tilapäinen työvoima. Poikkeustoimenpiteistä huolimatta joulukuussa valmistuneiden todistuksen saaminen voi viivästyä helmikuun jälkipuoliskolle asti, sillä tehtävänä on yli 800 todistusta. Todistus liitteineen toimitetaan kirjepostilla opiskelijan kotiosoitteeseen tai noutona. 

Todistuksen puuttuessa suosittelemme hyödyntämään Opetushallituksen virallista Koski-palvelua, joka sisältää tiedot suoritetuista tutkinnoista ja opintosuorituksista. Kirjautumalla palveluun jokainen voi jakaa sähköpostilla linkin työnantajalle todentaakseen tutkinnon suorituksen. Koski-palveluun kirjautumisen verkko-osoite on https://koski.opintopolku.fi/koski/