Sivu päivitetty 11.2.2019

Tunnelmia teknologiateollisuus-osaamisalueen yritysyhteistyöpäivästä

Yritysyhteistyöpäivän aikana viisitoista yritystä kertoivat opiskelijoille ja opettajille toiminnastaan Lemminkäisenkadun kampuksella sekä tarjosivat kesätyö- ja harjoittelupaikkoja. Ständialueella keskusteltiin vilkkaasti teknologiateollisuuden ja työelämän ajankohtaisista asioista.

Opiskelijoiden mielestä päivä oli erittäin onnistunut ja antoivat päivästä palautetta:

  • Tapahtuma oli erittäin otollinen paikka luoda kontakteja yrityksiin
  • Yritysyhteistyöpäivä oli erittäin onnistunut. Se mahdollisti yritysten ja opiskelijoiden kohtaamisen ja kontaktien luonnin, mikä on elintärkeää työnhaussa. Rekrytointeja ja kesätyöpaikkoja silmällä pitäen se tarjosi monia mahdollisuuksia työllistyä juuri omalle alalle
  • Sain monipuolista näkemystä eri yrityksiin, parissa yrityksessä oltiin kiinnostuneita minusta ja tarjottiin työtäkin.
  • Tapahtumassa positiivista oli se, että siellä oli paljon erilaisia ja erityyppisiä yrityksiä.

Tapahtumassa oli 15 meriteollisuuden ja koneenrakennusalan sekä elintarvikealan yritystä. Yritysyhteistyö on luonteva osa yritysten, opiskelijoiden ja ammattikorkeakoulun työskentelyä. Yritysyhteistyö avaa ovat opiskelijoiden verkottumiseen ja asiantuntijana kasvuun jo opiskeluaikana.

Opettajat saavat ajantasaista tietoa oman alan kehityksestä ja yritysten tarpeista. Yritykset voivat tutustua tulevaisuuden ammattilaisiin ja samalla tulla tunnetuiksi työnantajina. Yritysyhteistyöpäivä oli hieno kokemus. Kiitos kaikille osallistuneille!

Yrityspäivät 2.jpg

Mitä opiskelijayhteistyö on?

Yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää opiskelijoittemme tuoreita ideoita, kehittämisajatuksia ja tietoja. Opiskelijamme voivat toteuttaa tuotekehitykseen, tutkimukseen tai toiminnan kehittämiseen liittyviä toimeksiantoja. Opiskelijayhteistyötä voi tehdä muun muassa projektitoimeksiannon, harjoittelun tai opinnäytetyön merkeissä. Myös alumni- ja yrityskummitoiminta on erittäin suosittua.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä!