Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 13.5.2019

Korkeakouludiplomilla uutta osaamista

Korkeakouludiplomi on uudenlainen koulutus työelämässä tarvittavan osaamisen hankkimiseen. Laajat kokonaisuudet tarjoavat mahdollisuuden tietojen syventämiseen ilman tutkinnon suorittamista. Turun ammattikorkeakoulun Avoimessa AMK:ssa on tarjolla neljän eri opintokokonaisuuden korkeakouludiplomeja.

Ensimmäisenä hakuun tulevat varhaiskasvatuksen opettajan opinnot, joissa hakuaika päättyy 31.5.

Varhaiskasvatuksen opettajan opinnoissa opiskelija täydentää suorittamaansa Sosionomi (AMK) -tutkintoa varhaiskasvatuksen opinnoilla ja saa kelpoisuuden toimia varhaiskasvatuksen opettajana. Opinnoissa perehdytään varhaiskasvatuksen pedagogiikkaan, kasvatustyöhön sekä lapsi- ja perhelähtöiseen työskentelyyn.

Seuraavana haussa 15.5.-11.8. on urheiluorganisaatioissa toimiville suunnattu Urheilun sponsoroinnin ja varainhankinnan korkeakouludiplomi.

Kesän aikana haku avataan myös LVI-korkeakouludiplomiin ja Kirjasto- ja tietopalvelun korkeakouludiplomiin. Haun avautumisesta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Korkeakouludiplomin opintojaksot ovat Turun ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmien mukaista opetusta. Opiskelija saa opinnoista todistuksen eli korkeakouludiplomin.

Opinnot sopivat työn ohessa suoritettaviksi. Opiskelu toteutetaan monimuoto-opetuksena, jossa yhdistyvät itsenäinen opiskelu ja lähiopetus ilta-aikaan. Opintoihin sisältyy usein myös harjoittelu tai alan organisaatioon soveltuva kehittämistehtävä.  

Uutista muokattu 20.5. Varhaiskasvatuksen opettajan opintojen hakuaikaa jatkettu 31.5. saakka.