Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.5.2019

Projektiaamiainen innovaatio- ja vierailukeskus Joessa 17.5.

Mielenkiinto projektijohtamista ja projektitoimintaa kohtaan on kovassa nosteessa. Etenkin Turku on mainittu projektialan viimeisimmissä julkaisuissa projektien pääkaupungiksi. Kor-kean profiilin ammattilaistapahtumassa kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja projektijoh-tamisesta tunnetuilta projektiasiantuntijoilta.

Aamiaistapahtuma järjestetään opiskelijaprojektina yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun projektijohtamisen Master Schoolin opiskelijaryhmän, Projektiyhdistyksen (PRY) sekä PM Club Turun kanssa.  Tilaisuuden avaa Turun AMK:n vararehtori Juhani Soini.

Tapahtuman puhujiksi on kiinnitetty PMO-johtaja Tero Lahti Meyerin telakalta. Laivaprojektin elinkaari alkaa jo paljon ennen ensimmäistä hitsaussaumaa ja päättyy vasta, kun risteilyasiakkaat jo nojaavat baaritiskiin. 

Valmet Automotivelta PMO-johtaja Juha Dahl puolestaan kertoo autoteollisuuden projektin hallinnasta. Liikenne, autot ja autoilu ovat historiansa suurimman muutoksen edessä. Liikenteen osuus ilmastonmuutokseen on otettu vakavasti autoteollisuudessa. Materiaalit kierrätetään, konepellin alla surisee sähkömoottori, kuljettajan hommista huolehtii robotiikka ja tekoäly valitsee reitit ja varmistaa turvallisuuden. Auto integroituu muuhun ympäristön ja arjen infraan saumattomasti. 

Lisäksi Vincitin aluejohtaja, Matti Rauhala, tulee kertomaan ketterästä projektikulttuurista. Hänen esityksensä otsikkona on: Käännä mokat investoinneiksi! Ketterä kokeilukulttuuri menestyksen perustana.

Tilaisuuteen odotetaan 150 osallistujaa.

Lisää tapahtumasta täältä:

Turun projektiaamiainen