Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 26.11.2014

Sosiaalisen median perusteet hukassa? Kansalaisen mikrotuen Facebook-opastuspäivät 3. ja 10.12.2014

Facebook on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman suosituimpana sivustona, mutta aloittelijalle jopa oman profiilin luominen voi tuottaa vaikeuksia. Sosiaalisen median avulla voit helposti ottaa yhteyttä entisiin tuttaviin ja kaukaisiin perheenjäseniin.

Turun ammattikorkeakoulussa toimivan suositun Kansalaisen mikrotuen opiskelijat opastavat Facebookin peruskäytössä 3. ja 10.12 klo 10 - 12.

-  Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä käymme koulutuksessa läpi kaikki Facebookin tärkeät toiminnot perinpohjaisesti. Mukaan ei tarvita muuta kuin avoin mieli ja halu oppia, kertoo projektipäällikkö, opiskelija Jesse Kanervo Kansalaisen mikrotuesta.

 -   Varsinkin yksityisyysasetuksiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jos ei halua kuviaan ja tilapäivityksiään kaikille julkiseksi, toteaa varaprojektipäällikkö, opiskelija Jorma Mäkilä.

Opastuspäivässä kokeilemalla ja kysymällä oppien, tervetuloa!

Turun AMK:n tietojenkäsittelyn tradenomiopiskelijat järjestävät opastuspäivän Facebookin käyttöön Turun AMK:n Lemminkäisenkadun toimipisteessä (Lemminkäisenkatu 30, tilana: B169 Vipunen) 3. ja 10.12 klo 10 - 12.

Maksuttoman ja kaikille avoimen opastuspäivän aikana luodaan käyttäjille oma profiili ja tutustutaan Facebookin käyttöön opiskelijaohjaajien avustuksella. Media on tervetullut seuraamaan paikan päälle opastuspäivän tunnelmia.

Lisätiedot:

Projektipäällikkö, opiskelija Jesse Kanervo, p. 050 5985 313
Ohjaava opettaja, lehtori Virpi Raivonen, p. 044 907 4977

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.