Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 30.6.2014
Vas. Otto Vilo, oikealla Pirjetta Koivisto

Hildakin pääsee tällä viikolla Ruisrockiin

Ruisrock on 4. - 6.7. Ruisrock on täällä!

Ruissalossa rokataan tällä viikolla. Festarikansaa viihdyttävät artistien (ja toivottavasti!) auringon lisäksi myös AMK:n iloinen ständiporukka.

Tänä vuonna voit tavata Ruisrockissa myös Hilda "Yolon", joka muistelee villejä nuoruusvuosiaan (jos muistaa).

Hakumarkkinointia tehdään myös Ruisrockissa. Turun AMK on ainoana korkeakouluna mukana festareilla ja AMK:n ständi on täynnä elämää. Ständin sijainti on siirtynyt rantaan päin alueen sisääntulosta ja löydät sen tapahtumien keskipisteestä.

AMK-ständillä kannattaa käydä jo siksi, että siellä voit varjossa vähän lepäillä sohvalla tai säkkituoleilla ja sen jälkeen ehkä innostut osallistumaan pieneen talenttikilpailuun.

Tänä kesänä Turun ammattikorkeakoulua edustaa festareilla myös vanhempi rouva nimeltään Hilda "Yolo" (”You Only Live Once”). Hilda päätti repäistä itsensä irti yksitoikkoisesta arjestaan ja etsii nyt jo parhaillaan Ruissalon bussia. Tartu Hildan käteen ja auta häntä, jos huomaat hänen hortoilevan itsekseen jossain!

Hilda "Yolo" on AMK:n festarimaskotti; 23-vuotias näyttelijä Karolina Vilppo. Hildan maskeerauksesta vastaa Carita Nurmi

Puikoissa tänä kesänä: Pirjetta ja Otto

Tänä vuonna AMK:n festariohjelmaa koordinoivat tietotekniikan opiskelija Otto Vilo ja journalistiopiskelija Pirjetta Koivisto. (Koordinaattorit kurkistelevat sivun yläkuvassa ja odottelevat Ruisrockia ja Hildaa alakuvassa)

 – Rentoa meininkiä on luvassa. Meillä on todella hyvä porukka koossa. On kiva, että paikalle saadaan eri alojen opiskelijoita. Voisiko hauskempaa kesäduunia olla? kysyvät Pirjetta ja Otto.

Mukavan hengailun lisäksi ständillä saa tietoa myös AMK-opiskelusta. Kuvamuistoja voi käydä Ruisrockin jälkeen katselemassa Hilda "Yolon" facebook-sivulta.

Lisäksi kävijät voivat halutessaan hypähtää esiintymislavalle ja osallistua talenttikilpailuun. Hilda "Yolo" on myös satunnaisesti paikalla ständillä ja häneen voit muutenkin törmätä missä vain festarialueella. Hildalta voi kysellä mitä haluaa, ja hän varmasti myös vastaa mitä haluaa. Muuten paikalla olevat opiskelijat ovat aitoja AMK:n asiantuntijoita, jotka todella tietävät siitä, mitä opiskelu ammattikorkeakoulussa on. 

Turun AMK:sta on jo useamman vuoden osallistuttu myös alueen somistukseen ja screen-kuvauksiin sekä muun muassa jätehuollon kehittämiseen opiskelijatöinä.

– Yhteistyö Ruisrockin kanssa on aina sujunut hyvin. Opiskelijat ovat olleet tosi tyytyväisiä tällaiseen kesätyöhön, toteaa yhteistyösopimuksesta Ruisrockin kanssa vastaava aluekehityspäällikkö Katri Salonen.

Seuraa Hilda "Yolo"-facebook-sivua!