Seminaari elintarvikealan yrityksille ja yhteistyökumppaneille
Turun ammattikorkeakoulun kolme vuotta kestänyt TPR Inno –hanke on päättymässä. Hankkeessa on tutkittu elintarviketurvallisuuden ja yhteiskuntavastuun standardien yhteyttä erilaisten innovaatioiden syntyyn. Hankkeen päärahoittaja on ollut Tekes. Hankkeen päätuloksia esitellään TPR Inno –seminaarissa:
Ohjelma
klo 13.00 Vastuullisuusmerkit ja kuluttajan valinnat systeemisen muutoksen mahdollistajana:Mikä edistää ja estää järjestelmätason (vastuullisuus) muutosta. Tutkimustuloksia eri elintarvikeketjujen vertailusta (kahvin, sokerin ja naudanlihan arvoketjut globaalilla tasolla sekä kalan arvoketju kansallisella tasolla). Hankkeesta valmistuneet opinnäytetyöt.
KTT, OTT, yliopettaja, TPR Inno –hankkeen projektipäällikkö Kaisa Sorsa, Turun ammattikorkeakoulu
klo 14.00
Keskustelua ja kokemusten vaihtoa
Miten tutkimustuloksia voisi hyödyntää Varsinais-Suomen alueen elintarvikesektorilla ja eri sidosryhmien kesken?
klo 15.00
Seminaari päättyy
Ilmoittautumiset 22.04. mennessä sähköpostitse sinikka.leino@turkuamk.fi tai puh 050 5985 822.Ilmoittautuneille lähetämme ennakkomateriaalin viikolla 17.
TERVETULOA!