Sivu päivitetty 30.4.2015
Tradenomi (AMK), liiketalous

Tradenomi (AMK), liiketalous

Salo BisnesAkatemia – Erilainen tapa oppia!

Koulutus valmentaa Sinua yrittäjyyteen ja innovaatiotoimintaan. Erikoistumisalueinasi ovat liiketalouden lisäksi moderni ICT, innovaatiotoiminta ja näiden rajapinnat.

Opiskelet Salon BisnesAkatemiassa omassa tiimissäsi projekteja tekemällä. Opettajat toimivat oppimisen valmentajina ja tukevat tiimeissä tapahtuvaa yhteistä oppimista. Valmentajaopettajat ovat valmentavan oppimisen ja tiimityön ammattilaisia, jotka edustavat laajaa ja monipuolista liiketalouden ammattiosaamista. BisnesAkatemiassa et erikoistu tai suuntaudu ennalta määriteltyihin osaamispolkuihin vaan Sinulla on mahdollisuus muokata tutkintosisältöä ja omaa henkilökohtaista oppimispolkuasi omien tarpeittesi ja tavoitteidesi mukaisesti.

Tutustu myös: www.bisnesakatemia.fi

Katso tarkemmat tiedot koulutuksesta Opintopolusta.

Valintakoe 2015

Valintakoe järjestetään pe 5.6.2015 klo 12-14. Kokeeseen kutsutaan kaikki hakukelpoiset hakijat.

Valintakokeen ennakkoaineisto julkaistaan tällä sivulla 4.5.2015 ja se on nähtävillä 5.6.2015 asti.

 

Ennakkoaineisto koostuu hakijalle osoitetusta ohjeesta ja suomen- ja englanninkielisistä aineistoista, jotka ovat seuraavat:

  1. Hakijalle
  2. Fiskarsin vuosikertomus 2013 , sivut 1 - 71. Käytettävä ammattikorkeakoulun kotisivulla julkaistua koostettua versiota.
  3. Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Kuluttajaoikeuden linjauksia: Verkkokauppa ja muu etämyynti
  4. Jacqui Kew, Mike Herrington, Yana Litovsky, Helen Gale: Generation Entrepreneur? The state of global youth entrepreneurship. Youth Business International and Global Entrepreneurship Monitor. 2013. Sivut 1 - 59.

Ylläolevat ennakkoaineistot ovat pdf-tiedostoja.