Sivu päivitetty 2.5.2018
Taideakatemian musiikkipedagogiikan harjoitusoppilas lukuvuonna 2018-2019

Taideakatemian musiikkipedagogiikan harjoitusoppilas lukuvuonna 2018-2019

Turun AMK:n musiikin koulutuksessa soiton- tai laulunopettajaksi opiskelevat opiskelijat tarvitsevat opinnoissaan  harjoitusoppilaita. Harjoitusoppilas opiskelee opetusharjoitteluaan suorittavan opiskelijan oppilaana soitto- tai laulutunneilla. Opiskelijoiden opetusta ohjaavat eri instrumenttien pedagogiikasta vastaavat Turun AMK:n opettajat.

Hakuaika musiikinharjoitusoppilaaksi lukuvuodelle syksy 2018 - kevät 2019 on alkanut!

Ilmoita hakulomakkeessa instrumentti tai instrumentit (myös laulu), joiden harjoitusoppilaaksi toivoisit pääseväsi. Harjoitusoppilasvalinnat tehdään joko pelkän hakulomakkeen tai lisäksi erillisen pääsykokeen perusteella. Ilmoitamme harjoitusoppilasvalinnoista hakijoille erikseen sähköpostitse syyskuun aikana. Lukuvuosimaksu on 150 €/instrumentti/laulu.

Laulun harjoitusoppilaaksi hakeneille järjestetään koelaulu torstaina 13.9.2018 klo 14 - 21 luokassa 132, osoitteessa Linnankatu 60, 20100 Turku. Pääsisäänkäynti rakennukseen sijaitsee Turku Energia toimistorakennusta vastapäätä. Koelaulussa hakijan tulisi laulaa yksi vapaavalintainen laulu. Koelaulutilaisuus kestää kokonaisuudessaan n. 5 minuuttia.

Opetuksen käytännön järjestelyt:

Opetuskertoja on syyslukukaudella 14 ja kevätlukukaudella 16. Opetuskerrat ovat pituudeltaan 45 minuuttia tai niistä sovitaan erikseen oppilaan iän mukaan. Myös soittotuntien ajankohta sovitaan suoraan opettajan kanssa.

 

Lisätiedot:

Erkki Lahesmaa