Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 18.11.2016

Näköaloja myynnin kehittämiseen, oppimiseen ja tutkimukseen - Journal of Excellence in Sales

Turun AMK:n myynnin osaamis- ja palvelukeskus, Sales Excellence Center, tuo myynnin ammattilaisille, opiskelijoille ja tutkimusyhteisöille uuden julkaisun. Kahdesti vuodessa ilmestyvä "Journal of Excellence in Sales" -lehti tarjoaa näköaloja myynnin trendeihin, nykytilaan, oppimiseen ja tutkimukseen niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Lehti on paitsi kansallisen ja kansainvälisen myyntiyhteisön keskustelu- ja kehittämisfoorumi myös Turun AMK:n käyntikortti myyntikoulutuksessa, missä korostuu käytännönläheinen, projektimainen oppiminen ja yritys-opiskelija -yhteistyö. Ensimmäisessä juuri ilmestyneessä numerossa onkin laaja kattaus opiskelijoiden koostamia business case -kuvauksia projekteistaan toimeksiantajayritysten kanssa.
 
Lehden julkaisija on Sales Excellence Center, joka kokoaa Turun AMK:n myyntiosaamista ja myynnin palveluja. Keskuksen johtajana ja lehden päätoimittajana toimii myynnin yliopettaja, kauppatieteen tohtori Sini Jokiniemi. Lehden seuraava numero ilmestyy toukokuussa 2017.
 
Lehti on luettavissa oheisesta linkistä
https://issuu.com/turunamk/docs/journal_of_excellence_in_sales_1_20