Sivu päivitetty 20.3.2017

Insinööri - hae konetekniikan DI-koulutukseen!

Hakuaika Turussa järjestettävään konetekniikan DI-koulutukseen on parhaillaan käynnissä. Syksyllä 2017 alkava koulutus toteutetaan yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston (TTY), Turun yliopiston, Åbo Akademin, Turun ammattikorkeakoulun ja Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa.

Turun konetekniikan diplomi-insinöörikoulutus on ns. maisterivaiheen koulutus, ja siihen voivat hakea AMK-insinöörin tutkinnon, TkK-tutkinnon (suoritettu muualla kuin TTY:llä) tai muun soveltuvan yliopistollisen korkeakoulututkinnon soveltuvalta alalta suorittaneet. Soveltuvia aloja ovat: kone- ja tuotantotekniikka, tuotantotekniikka, tuotekehitystekniikka, koneautomaatiotekniikka, meritekniikka, moottori- ja energiateknologia, energia- ja polttomoottoritekniikka, ajoneuvo- ja kuljetustekniikka, autotekniikka tai muu konetekniikan lähiala tai konetekniikkaa soveltava ala.

Kaksivuotinen koulutus toteutetaan pääasiassa Turussa. Opintojen sisältö ja tavoitteet ovat Tampereen teknillisen yliopiston tutkintovaatimusten mukaisia ja opiskelijat TTY:n opiskelijoita. Tutkintotodistukset myöntää TTY. 

Hakuaika koulutukseen on 15.3. - 5.4.2017. Hakeminen tapahtuu Opintopolussa (www.opintopolku.fi), valintakoe järjestetään toukokuussa ja opinnot alkavat syksyllä 2017. 

Lue lisää koulutuksesta:  www.tut.fi/di-koulutus-turussa