Sivu päivitetty 24.3.2017

Alumnit innostivat BisnesAkatemian opiskelijoita

Salon kampuksella järjestetyssä paneelikeskustelussa BisnesAkatemiasta valmistuneet alumnimme muistelivat menneitä ja kertoivat, miten he olivat päässeet nykyisiin työpaikkoihinsa. Jokainen alumni korosti aktiivisuuden merkitystä sekä sitä, miten projekteissa oppii. Verkostoitumisen merkitystä jo opiskeluaikana painotettiin myös.

Auditorio oli ääriään myöten täynnä ensimmäisen ja toisen vuoden bisnesakatemialaisia. Panelisteina olivat alumnit Kaisa Aaltonen, Pekka Mäki-Kuutti, Riina Lehtonen, Christa Kantonen, Pauliina Vuorinen ja Alex Kivikoski, jotka kaikki ovat valmistuneet Turun AMK:n Salon kampukselta.

- Koskaan ei tiedä kuka sinua suosittelee. Jätä siis itsestäsi positiivinen muistijälki jo opiskeluaikanasi, kannustivat alumnit opiskelijoita.

Turun AMK:sta jo valmistuneet bisnesakatemialaiset muistelivat opintojaan ja totesivat, että parasta opiskeluissa oli, että sai tehdä asioita yhdessä eikä tarvinnut pelätä virheitä.

Alumnit painottivat huomaamaan, miten BisnesAkatemia antaa paljon erilaisia mahdollisuuksia, joihin kannattaa tarttua ja joista todella kannattaa ottaa hyöty irti.

Tule opiskelemaan liiketaloutta Turkuun tai Saloon - voit suuntautua BisnesAkatemia-opintoihin

BisnesAkatemia on suomalaista yrittäjyyskoulutusta parhaimmillaan. Opetussuunnitelmaa unohtamatta opiskelijoita tuetaan itsenäiselle yrittämisen tielle: kokeilemalla, epäonnistumalla, onnistumalla ja toimintaa parantamalla päästään tuloksiin. Kun opiskelija valmistuu, yrityskenttä ja oman yrityksen pyörittäminen ovat hänelle jo tuttuja asioita.

BisnesAkatemian toiminta alkoi Salossa vuonna 2010 ja syksyllä 2015 ovet avattiin myös Turussa.

BisnesAkatemian idea on, että opiskelijat toimivat tiimeissä osuuskuntamuotoisissa yrityksissään ja tekevät asiakastoimeksiantoja. He oppivat siinä samalla paljon käytännön järjestelyistä, delegoinnista, vastuullisuudesta ja toistensa arvostamisesta. Aidot työelämän toimeksiannot saadaan suoraan yrityselämästä.

Tutustu BisnesAkatemian omiin www-sivuihin Hae opiskelemaan BisnesAkatemiaan Saloon nyt kevään yhteishaussa Hae opiskelemaan BisnesAkatemiaan Turkuun nyt kevään yhteishaussa