Sivu päivitetty 6.9.2017

Syksyn yhteishaku on alkanut

Syksyn yhteishaku alkoi tänään 6.9.2017. Hakuaika päättyy 20.9.2017 klo 15.00. Yhteishaussa on mukana yhteensä 14 hakukohdetta, sekä AMK- että YAMK-tutkintoon johtavia koulutuksia.

Syksyn yhteishaussa voit hakea opiskelemaan AMK-tutkintoa 10 eri koulutukseen. Tarjolla on pääasiassa sosiaali- ja terveysalan koulutuksia, mutta myös konetekniikan insinöörikoulutus Turussa sekä liiketalouden monimuotokoulutus Salossa. 

Lisäksi yhteishaussa on tarjolla neljä YAMK-tutkintoon johtavaa koulutusta: 

Tarkemmat tiedot yhteishaussa mukana olevista koulutuksista löydät tutkintohausta.  

Hakeminen tapahtuu valtakunnallisessa Opintopolku-palvelussa ja lisäksi opiskelijavalintaan voi liittyä ennakkotehtävä ja/tai valintakoe. Hakuaika päättyy 20.9. klo 15.00 ja mahdolliset valintakokeet järjestetään loka-marraskuussa. Valintojen tulokset ilmoitetaan viimeistään 24.11. ja opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 8.12. klo 15. Opinnot alkavat tammikuussa. 

Lue lisää hakemisesta ja aikatauluista: Yhteishaun aikataulu

Avoimesta AMK:sta polku tutkintoon

Voit aloittaa opiskelut myös avoimen AMK:ssa. Avoimen AMK:n polkuopinnot tarjoavat mahdollisuuden suorittaa ensimmäisen vuoden opinnot yhdessä tutkinto-opiskelijoiden ryhmän kanssa. Suoritettuasi riittävän määrän opintopisteitä avoimessa AMK:ssa, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen AMK:n väylän kautta. 

Lue lisää polkuopinnoista.  Tammikuussa alkavien polkuopintojen tiedot päivitetään nettisivuille syksyn aikana. 

Kevään 2018 yhteishaku

Keväällä 2018 järjestetään kaksi yhteishakua, tammikuussa sekä maaliskuussa. Tammikuun yhteishaussa 9. - 24.1.2018 voit hakea englanninkielisiin AMK-koulutuksiimme, ja kevään toisessa yhteishaussa 14. - 28.3.2017 on tarjolla yli 50 eri koulutusvaihtoehtoa. Kevään yhteishakujen tiedot julkaistaan nettisivuillamme ja Opintopolussa viimeistään lokakuun 2017 aikana.