Sivu päivitetty 29.12.2017

Kiitos alumnit!

Syksyllä lanseeratut Alumni Afterworkit saivat hyvän vastaanoton Turun AMK:sta valmistuneilta. Panimoravintola Koulussa järjestetyt illanvietot keskittyivät verkostoitumiseen ja eri teemojen ympärille; tietoa jaettiin niin YAMK-opinnoista, henkilöbrändäyksestä kuin kansainvälisyystaidoistakin. Alustajina toimivat Turun AMK:n omat asiantuntijat.

Yhteys säilyy valmistumisen jälkeenkin

Monelle valmistuneelle kutsu afterworkiin oli kaivattu yhteydenotto entiseltä opinahjolta. Jotta alumnit kokisivat olevansa osa korkeakouluyhteisöä, tarvitaan osallistavaa toimintaa, konkreettisia hyötyjä ja aktiivista viestintää korkeakoulun toimesta. Parhaimmillaan alumnitoiminta tukee elinikäistä oppimista, kehittää koulutusta tarvittavaan suuntaan ja niin ikään AMK-tutkintojen arvostusta maailmalla.

Insinööriksi valmistunut, nykyisin CADMATIC:lla asiantuntijatehtävissä työskentelevä Henri Särkkä arvostaa afterwork-teemojen linkkiä työelämään:

– Oli mukavaa käydä poimimassa omaan ammattiini relevantteja ajatuksia ja kokemuksia rennossa ilmapiirissä. Aihepiirit olivat sopivan erilaisia, joten monia asioita tuli ajatelleeksi uusista näkökulmista.

LinkedIn-asiantuntija Tom Laine starttaa kevään 2018 afterworkit!

Työelämäpalvelujen koordinoimat Alumni Afterworkit toimivat matalan kynnyksen kohtaamispaikkoina amkilaisille. Vaihtuvan, ajankohtaisen keskusteluteeman lisäksi illoissa saa tietoa Turun AMK:n koulutuksista ja palveluista.

Kevätkauden Alumni Afterworkit starttaa torstaina 8.2.2018 Tom Laineen webinaari, jonka aiheena on Social Selling ja verkostoituminen LinkedInissä. Sosiaalisen median rekrytointiin erikoistunutta Tom Lainetta on tituleerattu Euroopan johtavaksi LinkedIn-asiantuntijaksi. Lisätietoa tulossa!

Alumni Afterworkeja koordinoi Turun AMK:n työelämäpalvelut. Ideoita ja palautetta afterworkeihin ja alumnitoimintaan liittyen voi lähettää alumnikoordinaattorille: laura.koskinen@turkuamk.fi.