Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 18.1.2018

TOK tukee Turun AMK:n liiketoiminnan koulutusta

Yhteistyössä on voimaa ja hyvää yhteistyötä kannattaa aina vahvistaa. Turun Osuuskauppa on mukana tukemassa Turun ammattikorkeakoulun toimintaa lahjoittamalla Osaamisannin kautta varoja liiketoiminnan koulutukseen. Tulevaisuuden tekijät ovat keskuudessamme jo tänään.

Turun ammattikorkeakoululla nyt käynnissä olevan Osaamisanti-varainhankintakampanjan myötä TOK tekee lahjoituksen ammattikorkeakoulun liiketoiminnan koulutukseen. Pitkään jatkunut yhteistyö saa täten merkittävän kiitoksen.

– Olemme yksi Varsinais-Suomen suurimpia työllistäjiä ja haluamme olla mukana luomassa entistäkin houkuttelevampia opiskelumahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille. Siksi pitkäjänteinen ja jatkuva yhteistyö alueen oppilaitosten kanssa on meille tärkeää. Tukemme kohdistuu liiketalouden koulutusalalle ja siellä erityisesti hyvinvointimatkailun ja innovatiivisten liiketoimintojen opintoihin, sanoo henkilöstöjohtaja Marja Kyllönen Turun Osuuskaupasta.

– Jatkuva yhteistyömme alueen yrityselämän kanssa on koulutuksemme elinehto, painottaa Turun ammattikorkeakoulun rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila.

AMK:n varainhankintakampanja tulee jatkumaan koko tämän vuoden. Sinä aikana kerätyistä lahjoituksista saadaan opetus- ja kulttuuriministeriöltä vastinraha, joka jaetaan ammattikorkeakouluille niiden keräämien lahjoitusten suhteessa.

Parhaillaan Turun AMK vastaa positiiviseen rakennemuutokseen lisäämällä sekä koulutusmääriä että työelämän kanssa tehtäviä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiohankkeita. Ammattikorkeakoulu on jatkossakin alueen aktiivinen kehittäjä tekniikassa, liiketaloudessa, sosiaali- ja terveysaloilla sekä taide- ja kulttuurialoilla.

Turun AMK on edeltäjineen tuottanut kymmeniä tuhansia eri alojen osaajia Varsinais-Suomeen.

Lisätietoja: Turun AMK:n varainhankintakampanjasta www.osaamisanti.fi