Sivu päivitetty 15.5.2018

Ruiskadun kampuskirjasto suljettu 19.5.2018 alkaen

Turun ammattikorkeakoulun Ruiskadun kampuskirjasto on suljettu 19.5. alkaen kampuksen muuton vuoksi. Kampuskirjaston aineistot ja palvelut siirtyvät Turun AMK:n Lemminkäisenkadun kampuskirjastoon osoitteeseen Lemminkäisenkatu 30. Kokoelmien yhdistämisen vuoksi myös Lemminkäisenkadun kampuskirjasto on suljettuna 19.5. - 14.8.2018.

Muuton aikana kirjaston palveluja voi käyttää verkossa sekä muissa Turun AMK:n kampuskirjastoissa , jotka palvelevat normaalisti ja 4.6. alkaen kesäaukioloaikojen mukaisesti .

Lainojen palautus

Lainoja voi palauttaa Ruiskadun kampuskirjastoon perjantaihin 18.5. klo 14 asti ja palautuslaatikoihin Ruiskadun kampuskirjaston ulkopuolella 28.5. asti. Palautuksia ottavat vastaan myös muut kampuskirjastot. Lemminkäisenkadun kampuskirjaston palautuslaatikkoon voi tuoda palautuksia koko kesän ajan kampuksen aukioloaikoina.

Aineistot poissa käytöstä

Kaikki kesän aikana tarvittava materiaali kannattaa käydä lainaamassa hyvissä ajoin ennen kirjaston sulkemista, sillä Ruiskadun ja Lemminkäisenkadun kampuskirjastojen painetut aineistot eivät ole käytettävissä tai varattavissa kirjastojen ollessa suljettuina. Kokoelmista 21.4. jälkeen ja kurssikirjojen osalta 5.5. jälkeen lainattujen tai uusittujen aineistojen eräpäivä on 20.8.

Aineistot siirretään Lemminkäisenkadun kampuskirjastoon, jossa ne ovat käytettävissä taas 15.8. alkaen.

Lisätiedot: Outi Yrttiranta