Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 28.5.2018

Valintakoekutsut ja todistusvalinnan tulokset

Kaikki kevään 2018 yhteishaun valintakoekutsut on lähetetty. Myös todistusvalinnan tulokset on julkaistu. Todistusvalinta on käytössä suomenkielisissä insinööri- ja tradenomi- sekä sosiaali- ja terveysalan päiväkoulutuksissa.

Valintakoekutsut on lähetetty Opintopolun hakulomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Muistathan tarkistaa myös roskapostilaatikon! Valintakokeita järjestetään touko-kesäkuussa ja opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan viimeistään 28.6.2018.

Huomaathan, että insinööri (AMK), rakennusmestari (AMK) ja tradenomi (AMK) -päiväkoulutuksiin ei lähetetä valintakoekutsuja, vaan kaikki hakukelpoiset hakijat osallistuvat kokeeseen ilman erillistä kutsua. Lue lisää: Tradenomi- ja insinöörikoulutusten (päivätoteutus) valintakokeet kevään 2018 yhteishaussa

Todistusvalinnan tulokset

Kevään yhteishaun todistusvalinnan tulokset on julkaistu. Oman hakemuksesi tilanteen näet Opintopolusta ja lisäksi opiskelupaikan saaneille on lähetetty sähköpostitse hyväksymiskirje.

Jos tulit valituksi todistusvalinnassa, sinun ei tarvitse enää osallistua valintakokeeseen. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 10.7. klo 15.00 mennessä. Lisätietoa löydät täältä: Uusille opiskelijoille

Lisäys 28.5.2018:

Todistusvalinnan pisterajat on nyt päivitetty nettisivuillemme. Alimmat pisteet, joilla kevään 2018 yhteishaun todistusvalinnassa on opiskelupaikan saanut, löytyy Usein kysyttyä -sivulta (Pisterajat -otsikon alta). Samalle sivulle on myös päivitetty lisätietoa mm. opiskelupaikan vastaanottamisesta todistusvalinnassa (Todistusvalinta -otsikon alla).