Sivu päivitetty 28.6.2018

Kevään yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset julkaistu

Kevään yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset on julkaistu. Turun AMK:iin haki kevään yhteishaussa yhteensä yli 13 000 hakijaa, joista reilu 1950 aloittaa opintonsa syksyllä.

Turun AMK:n uudet opiskelijat on valittu ja kaikille opiskelupaikan saaneille on lähetetty sähköpostitse tieto valinnasta. Oman tilanteesi pääset tarkistamaan myös Opintopolusta. Opetushallitus lähettää lisäksi kaikille hakijoille sähköpostitse tuloskirjeen viimeistään pe 29.6. Tuloskirjeestä näet valintatuloksen kaikista koulutuksista, joihin olet hakenut. 

Osalle liiketalouden, myyntityön ja liiketoiminnan logistiikan koulutuksien hakijoista oli lähtenyt jo ke 27.6. automaattinen viesti opiskelijavalinnan tuloksista, vaikka valinnan tilanne oli vielä Opintopolussa kesken. Tästä voit lukea lisää täältä: Virheellisiä sähköpostiviestejä kevään yhteishaun opiskelijavalinnassa . Varsinainen virhetilanne kosketti vain 15 hakijaa, joista neljän tilanne muuttui hyväksytystä varasijalle ja heille on ilmoitettu tilanteesta henkilökohtaisesti. Nyt Opintopolussa julkaistut opiskelijavalinnan tulokset ovat virallisia. 

Osa hakijoista odottaa opiskelupaikkaa vielä varasijalla. Varasijoilta hyväksyminen päättyy viimeistään 31.7.2018. 

Jos tulit valituksi, muistathan ottaa opiskelupaikan vastaan ja toimittaa tarvittavat liitteet Hakijapalveluille 10.7.2018 klo 15.00 mennessä. Lue lisää liitteiden toimituksesta täältä: Liitteiden toimitus

Uusille opiskelijoille -sivuilta löydät oman koulutuksesi infokirjeen, joissa kerrotaan mm. opiskelun alkamisajankohdat, sekä uuden opiskelijan oppaan. Oppaaseen on koottu tietoa, jota tarvitset sekä ennen opintojen alkua että myös opintojen alussa.

Onnea kaikille opiskelupaikan saaneille!

 

Etkö saanut opiskelupaikkaa?

Ei huolta, vielä on monia mahdollisuuksia hakeutua opiskelijaksi syksyn aikana:

Lisähaussa 2. - 16.7. on mukana koulutuksia, joihin jäi vapaita paikkoja kevään yhteishaussa. Turun AMK:lla lisähaussa on mukana yksi AMK-tutkintoon johtava ja kolme YAMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Tutustu koulutuksiin ja lisähaun ohjeisiin koulutusten sivuilla: 

Avoimen AMK:n polkuopinnoissa voit opiskella ensimmäisen vuoden opinnot yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Koulutuksesta riippuen ilmoittautuminen tai haku polkuopintoihin alkaa 31.7. klo 12.00 tai 1.8. klo 12.00. Osa polkuopintopaikoista jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea, koska suosituimmat polkuopinnot täyttyvät pian ilmoittautumisen auettua. 

Opiskelu avoimessa AMK:ssa on maksullista. Tutustu syksyllä alkaviin polkuopintoihin täällä: www.turkuamk.fi/polkuopinnot

Syksyn yhteishaussa 5. - 19.9.2018 on mukana yhteensä 15 koulutusta, joissa opinnot alkavat tammikuussa. Tutustu syksyn yhteishaussa mukana oleviin koulutuksiin täällä: www.turkuamk.fi/haku