Sivu päivitetty 15.8.2018

Turun ammattikorkeakoululle merkittävä lahjoitus Wihurilta

Turun ammattikorkeakoulun varainhankintakampanja, Osaamisanti, sai lentävän lähdön kesälomien jälkeen. Wihuri-konserni teki yhteensä 500 000€ lahjoituksen.

Merkittävin yksittäinen lahjoitus realisoitui lahjakirjan allekirjoituksella Wihurin kanssa. Turun ammattikorkeakoulussa ollaan luonnollisesti hyvin tyytyväisiä Wihuri-konsernin päätöksestä tukea Turun AMK:n toimintaa ja Varsinais-Suomen alueen positiivista kehitystä 500 000€ lahjoituksella.

- Lahjoitus on hieno osoitus Wihurin sitoutumisesta alueemme osaamisen tuottamiseen. Se tulee vahvistamaan etenkin tekniikan koulutuksen tarvitseman infrastruktuurin ja asiantuntijuuden rakentamista Turun ammattikorkeakoulun yhteyteen, iloitsee rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila

Antti Aarnio-Wihuri vieraili AMK:ssa keväällä ja tapasi sekä talon johtoa että opiskelijoita. Vierailun palautteessa Aarnio-Wihuri totesi, että opiskelijoilla on innostava ja voimaannuttava ote opiskeluun. Lisäksi hän toi esille opiskelijoiden ja alumnien korkean osaamisen. Aarnio-Wihuri myös huomioi AMK:n yli 20-vuotisen työn merkityksen ja panostuksen alueen kehittäjänä, erityisesti teollisuudessa.

Turun ammattikorkeakoulun (Turun AMK) varainhankintakampanja alkoi viime vuoden lopussa Osaamisanti-nimellä. Kampanjalla ei pyritä pelkästään varainhankintaan vaan halutaan mahdollistaa yhteistyössä alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa positiivisen rakennemuutoksen jatkuvuutta. Kaikki turkulaiset ja varsinaissuomalaiset yksityishenkilöt ovat tervetulleita mukaan kampanjaamme.