Sivu päivitetty 21.9.2018
kello Turun AMK:n kirjastossa

Lemminkäisenkadun kampuskirjaston aukioloajat pidentyivät 27.8.2018 alkaen

Turun ammattikorkeakoulun Lemminkäisenkadun kampuskirjasto laajensi aukioloaikoja syyslukukauden alussa. 27.8.2018 lähtien kirjasto on ollut omatoimisesti käytettävissä klo 8 - 18.

Omatoimiaikana kirjastoon voi tulla lukemaan lehtiä ja kirjoja, tekemään tiedonhakuja, lainaamaan ja palauttamaan kirjaston aineistoja. Myös kirjaston tietokoneet ovat käytettävissä.

Palveluajat ovat arkisin klo 10 - 14. Silloin hoituvat kirjastokorttiin ja omiin lainatietoihin liittyvät asiat, kirjastonkäytön ohjaus ja neuvonta. Kirjaston henkilökunta opastaa tarvittaessa tiedonhauissa, aineiston paikantamisessa ja varaamisessa sekä lainaus- ja palautusautomaattien käytössä, jotta kirjaston käyttö sujuu omatoimisesti myös niinä aikoina, kun kirjaston henkilökunta ei ole paikalla. 

Ruiskadun kampuskirjaston aineistot on kesän aikana yhdistetty Lemminkäisenkadun kampuskirjaston kokoelmiin, joissa on laaja-alaisesti aineistoa koko Kupittaan kampusalueella opiskelevan ja työskentelevän ammattikorkeakouluväen tarpeisiin. Tervetuloa tutustumaan uusittuun kirjastoon Lemminkäisenkadulle!