Sivu päivitetty 4.9.2018

Hae meille syksyn yhteishaussa 5. - 19.9.2018

Turun AMK:ssa ammatilliset haaveet muuttuvat todeksi. Taas voi hakea opiskelemaan, sillä syksyn yhteishaku alkaa 5.9.2018. Nyt mukana olevat hakukohteet löytyvät täältä: www.turkuamk.fi/haku

Syksyn yhteishaussa voi hakea opiskelemaan AMK-tutkintoa 15 eri koulutuksessa . Tarjolla on pääasiassa sosiaali- ja terveysalan koulutuksia, mutta myös esimerkiksi konetekniikan insinöörikoulutus Turussa.

Salossa alkavat monimuotototeutuksena sairaanhoitajaopinnot sekä liiketalouden tradenomiopinnot.

Lisäksi yhteishaussa on tarjolla neljä YAMK-tutkintoon (Master School) johtavaa koulutusta:

  • Insinööri ( ylempi AMK), projektijohtaminen 
  • Master of Business Administration, Business Management 
  • Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK-tutkinto 
  • Tradenomi (ylempi AMK), projektijohtaminen

Opiskelemaan haetaan valtakunnallisessa Opintopolku-palvelussa ja lisäksi opiskelijavalintaan voi liittyä ennakkotehtävä ja/tai valintakoe. Hakuaika päättyy jo kahden viikon kuluttua eli 19.9.2018 klo 15.00.

Mahdolliset valintakokeet järjestetään loka-marraskuussa ja kutsu niihin lähetetään aikaisintaan 19.10.2018. Valintakoeohjeet tulevat myös Turun AMK:n nettisivuille. Opinnot alkavat tammikuussa.

Avoimesta AMK:sta polku tutkintoon

Opiskelun voi aloittaa myös avoimessa ammattikorkeakoulussa. Myös avoimen AMK:n polkuopintoihin haetaan nyt syksyllä ensimmäistä kertaa Opintopolun kautta.

Avoimen AMK:n polkuopinnot tarjoavat mahdollisuuden suorittaa ensimmäisen vuoden opinnot yhdessä tutkinto-opiskelijoiden ryhmän kanssa. Kun on suorittanut riittävän määrän opintopisteitä avoimessa AMK:ssa, voi hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen AMK:n väylän kautta. Tammikuussa 2019 alkavien polkuopintojen tiedot päivitetään nettisivuille syksyn aikana.

Onnea hakemiseen.
Omia haaveitaan kannattaa toteuttaa!