Sivu päivitetty 6.11.2018

Sosionomiopinnot maahanmuuttajille

Haluatko opiskella ammattikorkeakoulussa? Tule vuoden kestäviin polkuopintoihin. Suorittamalla sosionomin ensimmäisen vuoden opinnot (55 op) voit hakea tutkinto-opiskelijaksi vuoden opintojen jälkeen.

Tammikuussa alkavaan polkuopiskeluryhmään otetaan 10 maahanmuuttajataustaista opiskelijaa. Polkuopintoihin ei ole pohjakoulutusvaatimusta. Opiskelu on sinulle helpompaa, jos olet suorittanut lähtömaassasi lukion tai korkeakouluopintoja. Opinnot ovat pääosin suomeksi.

Saat opiskelujen alussa yksilöllistä ja ryhmäsi tukea: mentori tukee sinua opintojen sujumisessa, tietojen ja taitojen oppimisessa ja opiskelumotivaation ylläpitämisessä. Opit suomen kieltä kielikursseilla ja suomalaisten opiskelijoiden kanssa keskustelemalla.

Maahanmuuttajataustaisia sosionomeja tarvitaan työelämässä, esimerkiksi maahanmuuttajille suunnattuihin sosiaalipalveluihin, lastensuojeluun ja työllisyyspalveluihin.

Tervetuloa koulutusinfoon 22.11.2018 klo 14:00 – 17:00 Turun ammattikorkeakoulussa Joukahaisenkatu 3, 1. krs C1033 

Haku

Hakuaika on 29.11 klo 12:00  - 14.12 klo 12:00.

Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan viimeistään perjantaina 21.12.  Valinnat tehdään motivaatiolomakkeen perusteella.

Polkuopinnot ovat maksullisia. Vuoden opiskelu maksaa sinulle 400 euroa.

Maahanmuuttajana sinulla on oikeus omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella (työmarkkinatuki). Ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen voit jatkaa opintoja opintotuella.

Lisätietoja maahanmuuttajille suunnatuista polkuopinnoista ja niihin hakemisesta: Laura Harikkala

Polkuopintojen haku tapahtuu Opintopolussa. Linkki opintopolkuun ja lisätietoa polkuopinnoista:

Turun ammattikorkeakoulun polkuopinnot