Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 31.1.2019

Älykkäitä ja kauniita tapoja rentoutua esillä Tukholmassa

Muotoilun opiskelijoiden Uinu-projektin teemana ovat älykkäät nukkumisratkaisut. Tuotteet ovat esillä Tukholman huonekalumessuilla 5.2.2019–9.2.2019.

Maailmalla vallitsevia trendejä ovat terveelliset elämäntavat, rauhoittuminen ja hyvät unet. Uinu on muotoilun kolmannen ja neljännen vuosikurssin projekti, joka yhdistää älykkäitä nukkumisratkaisuja ja tapoja rentoutua. Projektin yhteistyökumppaneina ovat kehon painosta muotoutuvia patjoja valmistava Tempur sekä ohjelmistokehittäjä Soficta.

Tukholman huonekalumessuille matkaavat tuotteet ovat opiskelijoiden suunnittelemia ja he ovat valmistaneet prototyypit itse tai yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Tuotteet ovat esillä messujen Greenhouse -osiossa, joka on tarkoitettu itsenäisille muotoilijoille ja muotoilualan oppilaitoksille.

Projektiin on osallistunut tutkinto-opiskelijoiden lisäksi vaihto-opiskelijoita viidestä eri maasta sekä muotoiluinsinööriopiskelijoita. Tuotteiden lisäksi ryhmä on suunnitellut ja toteuttanut messuosastonsa itse.

Muotoilijoiden matkaa voi seurata instagramissa: @uinu_design