Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 8.4.2019

Kansainvälistä väriä Turku Sales Competitionissa

Kevään 2019 Turun myyntikilpailun voittajaksi selviytyi Martin Neumeier, joka suorittaa kaksoistutkintoa Aschaffenburgin yliopistossa ja Turun ammattikorkeakoulussa. Turku Sales Competition on Turun ammattikorkeakoulun myyntikilpailu, jossa opiskelijat osoittavat myyntitaitonsa ostaja-myyjä -roolipelitilanteessa.

Kilpailun ostaja-myyjä -roolitilanteessa arvioidaan hyvän vuorovaikutussuhteen luomista, asiakkaan tarvekartoitusta sekä arvoa tuottavan ratkaisun esittämistä.
 
Turku Sales Competition järjestettiin nyt jo 12. kerran. Kilpailuun osallistui opiskelijoita Turun ammattikorkeakoulun tuotantotalouden koulutusohjelmasta, Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta,vaihto-opiskelijoita ja sekä kaksoistutkinnon suorittajia Saksasta.
 
Kaksoistutkintomahdollisuus kuuluu Turun AMK:n ja Aschaffenburgin yliopiston yhteistyöhön, jossa Turussa tarjottava koulutus johtaa tuotantotalouden insinööritutkintoon ja Saksassa suomalaisille tarjottava koulutus myynti-insinööri-tutkintoon.

Kansainvälistä väriä

Kilpailussa toisen sijan saavutti Matias Hokkanen Turun AMK:sta, kolmanneksi sijoittui vaihto-opiskelijana Turun AMK:ssa oleva De Anoek Jong  Utrechtin ammattikorkeakoulusta, Hollannista sekä neljänneksi vaihto-opiskelijana Haaga-Heliassa oleva tsekkiläinen Katerina Dlouha, joka opiskelee UCL University College Denmarkissa.
 
Pääyhteistyökumppanina oli Netello Systems Oy ja opiskelijat myivät heidän hakukoneoptimoinnin (SEO) palvelukonseptiaan.  ”Mielestäni myyntikilpailu on ammattitaitoinen ja laadukas konsepti, opiskelijat ovat aktiivisia ja yhteistyö on alusta asti ollut erinomaista”, totesi Turku Sales Competitionin finaalin ostaja myyntipäällikkö Mikko Sinilahti, Netello Systems Oy:stä.