Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 31.5.2019

Turun ammattikorkeakoulu mahdollistamassa uudenlaista pelitapahtumaa

Turun jokirannassa, Hämähäkkitontilla nähdään 8.–9.6. täysin uudenlainen pelifestivaali – Aura Quest. Tapahtuma sisältää pelejä, musiikkia, tubettajia, urheilijoita, julkkiksia, hyväntekeväisyyttä ja paljon muuta. Turun ammattikorkeakoulu on yksi vuoden 2019 Aura Questin pääyhteistyökumppaneista ja tärkeä mahdollistaja tapahtumalle.

– Haluamme olla aktiivisesti mukana kehittämässä Turkua kiinnostavana ja rohkeasti uudistuvana korkeakoulu- ja kulttuurikaupunkina, jossa on hyvä elää ja onnistua yhdessä, kertoo Mari Hartemo, Turun AMK:n Brand Manager.

– Digitaalisuus ja yhteisöllisyys ovat Turun ammattikorkeakoulun strategian ytimessä, joten Aura Questin pääyhteistyökumppanina toimiminen on innostavaa. Monialainen korkeakoulumme tarjoaa myös pelialan koulutusta, Hartemo jatkaa.

Perinteisen yhteistyön lisäksi Aura Questin ja Turun ammattikorkeakoulun yhteistoiminta on viety pidemmälle. Turun ammattikorkeakoulu antaa opiskelijoilleen mahdollisuuden toimia, tutustua ja hankkia työkokemusta jo opiskeluaikana. Aura Quest tarjoaa uudenlaisena pelitapahtumana paljon projekti- ja harjoittelumuotoisia työtilaisuuksia.

Yhteistyökumppanuus on tänä vuonna avannut ovet muutamalle innokkaimmalle opiskelijalle. Vuoden 2019 Aura Questin viestinnässä on mukana kaksi Turun ammattikorkeakoulun markkinoinnin opiskelijaa ja tapahtumatuotannon puolella kaksi rakennusinsinööriä.

– Loistavaa nähdä Turun ammattikorkeakoulun aktiivisuus oman alueensa kehittäjänä, saada aikaiseksi näinkin hienoja asioita ja nuoret aktiivisesti mukaan toteuttamaan tapahtumaa ja keräämään kokemusta, kuvailee tapahtumajärjestäjien edustaja, Grail Groupin toimitusjohtaja Kalle Koskela – taustaltaan myös Turun ammattikorkeakoulun alumni.

Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta www.auraquest.info.