Sivu päivitetty 2.7.2019

Syksyksi opiskelemaan – polkuopintojen haku käynnistyy heinäkuussa

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa tai menikö kevään yhteishaku ohi? On yhä mahdollista aloittaa opinnot tänä syksynä. Avoimen AMK:n polkuopinnot avaavat väylän tutkinto-opintoihin. Polkuopinnot ovat myös hyvä tapa kokeilla opiskelua tai vaihtaa alaa ilman valintakoetta. Haku syksyllä alkaviin polkuopintoihin on käynnissä 18.7. – 1.8.

Polkuopinnot koostuvat AMK- tai Master-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista, jotka suoritetaan samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. 

Menestyksellä suoritettujen opintojen jälkeen opiskelija voi hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylähaulla. Sen jälkeen opintoja voi jatkaa saumattomasti valmistumiseen asti.

Kesän 2019 haussa on 42 hakukohdetta. Opintoja on tarjolla kaikilta Turun AMK:n koulutusaloilta, eli tekniikasta ja liiketoiminnasta, terveyden ja hyvinvoinnin alalta sekä kulttuurialalta. Opintoihin otetaan koulutuksesta riippuen 2–25 opiskelijaa. Mukana on myös englanninkielisiä koulutusohjelmia.

Osa polkuopintojen koulutuksista suoritetaan päiväopiskeluna. Osa on monimuotototeutuksia, jolloin opiskelu onnistuu päivätyön ohessa. Polkuopintojen lukukausimaksu on 200 euroa ja opinnot koostuvat kahdesta lukukaudesta.

Polkuopintojen haun lisäksi Turun AMK:lla on kevään yhteishaun lisähaku käynnissä 25.7. - 8.8.2019. Haussa on yksi AMK- ja yksi Master-koulutus.