Sivu päivitetty 20.8.2019

Avoimet ovet Turun AMK:n etäopiskelupisteellä Uudessakaupungissa

Tervetuloa tutustumaan Turun AMK:n Uudenkaupungin etäopiskelupisteeseen (Novida, Liljalaaksonkatu 24) sekä kuulemaan uusista opiskelumahdollisuuksista torstaina 22.8. klo 17-19. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Uudessakaupungissa on otettu käyttöön kaupungin, Turun ammattikorkeakoulun ja Novidan yhteistyössä toteuttama ja ensimmäinen laatuaan oleva etäopiskelutila. Tila tarjoaa puitteet korkeakouluopintoihin osallistumiseen Uudestakaupungista käsin ja toimii samalla opiskelijoiden ryhmäytymis- ja yhteistyöpaikkana.

Kesäkuussa avajaisiaan juhlinut etäopiskelupiste tarjoaa paremmat ja joustavammat edellytykset työn ohessa opiskeluun esimerkiksi monimuotototeutuksessa tai Master Schoolissa . Lisäksi toisen asteen opiskelijoilla on mahdollisuus hyödyntää etäopiskelupistettä vaikkapa niin sanottuihin polkuopintoihin , eli suorittaa Turun ammattikorkeakoulun opintoja etukäteen ja hakeutua tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylähaun kautta.

”Etäopiskelutila mahdollistaa laajalti eri opintojen suorittamisen Uudessakaupungissa. Siinä mielessä se on merkittävästi parempi kuin esimerkiksi erillinen suppean valikoiman ammattikorkeakoulun toimipiste”, sanoo elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen. "Etäteknologian hyödyntäminen opiskelussa on tätä päivää ja antaa aivan uusia edellytyksiä paitsi tutkintoon johtavaan opiskeluun, myös monenlaiseen täydennys- ja muuntokoulutukseen sekä ammattikorkeakoulun ja yritysten tiiviimpään yhteistyöhön”, hän jatkaa.