Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.9.2019

Uutta suuntaa bisnekseen – yrityspalveluistamme apua muutoksessa

Yrityksen vetovastuu vaihtumassa? Tökkiikö tuotteistaminen? Kaipaatko uutta potkua yritystoimintaasi? Turun ammattikorkeakoulusta yritykset saavat valmennusta toimintansa kehittämiseen ja palveluiden tuotteistamiseen sekä mahdollisuuden hyödyntää opiskelijoidemme tuoreita ideoita.

Turun AMK:n Jatkajakoulu, Bisnesmentorit ja BisnesAkatemia haluavat toimia kumppaneinasi. Olemme yrittäjän apuna rekisteröinnistä sukupolvenvaihdokseen. Tarjoamme rohkeita, innovatiivisia ideoita ja työpajoja sekä uudenlaista näkökulmaa yrityksen arkeen.

Tutustu alla koulutus- ja palveluvalikoimaamme! Teemme yhteistyötä muun muassa Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Turun Yrittäjien Säätiön kanssa turkulaisen yritystoiminnan ja yrittäjyyskoulutuksen edistämiseksi . Tavoitteena on sparrata sekä olemassa olevia yrityksiä että yrittäjiksi aikovia tai yrityksen alkutaipaleella toimivia.

Jatkajakoulu yrittäjien tukena

Jatkajakoulu on tarkoitettu sukupolvenvaihdosta, omistajavaihdosta tai yritysostoa suunnittelevalle. Voit osallistua koko valmennukseen tai valita sopivat moduulit. Katso tarkemmat ajankohdat ja tapahtumapaikat Jatkajakoulun ohjelmaesitteestä .

Syksyn 2019 ohjelma:

  • 25.9. Miten rahoitan yrityskaupan ja kuka hoitaa paperityöt?
  • 8.10. Hanki yritys! – työllisty ja työllistä. Onnistuneen verkkokaupan toteutus.
  • 24.10. Omistajanvaihdostreffit
  • 13.11. Mikä on yritykseni arvo?
  • 19.11. Onnistunut omistajanvaihdos

Bisnesmentoria vailla?

Osaava ja kokenut yrittäjä tai asiantuntija auttaa uutta yrittäjää löytämään omat vahvuutensa, kehittämiskohteensa ja käyttämättömät resurssinsa. Henkilökohtainen mentori palvelee yrittäjää spontaaneissa tilanteissa ja tavoitteellisessa vuorovaikutussuhteessa, suunnitellun ohjelman mukaan. Lue lisää mentoritoiminnasta

BisnesAkatemia – innovatiivista liiketoimintaa

Oletko kiinnostunut tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnasta, jota voisit tehdä kanssamme? Tai onko sinulla valmis projekti ja tarvitset siihen parhaat tekijät? Turun AMK:n BisnesAkatemia on luonteva myynnin ja markkinoinnin yhteistyökumppani monelle alueen toimijalle.

BisnesAkatemia on innovatiivisen liiketoiminnan ja yrittäjyyden oppimisympäristö, jossa oppiminen perustuu asiakasprojektien toteuttamiseen. Opiskelija pystyy syventämään oppimista soveltamalla teoriaa työelämän tilaamissa toimeksiannoissa. Teemme yhteistyötä muun muassa Varsinais-Suomen Yrittäjien asiakasyritysten kanssa. Tutustu BisnesAkatemian yhteistyömahdollisuuksiin

potkuabisnekseen3.jpg

Hankkeet vahvistavat työelämäverkostoja ja -taitoja

Poimintoja yrityksille suunnatuista palveluista, jotka on toteutettu Turun AMK:n hankkeina tai hankkeiden kautta:

Yrittäjyys on taito- ja kestävyyslaji

Lehtori Marita Nummi-Wikström Turun AMK:sta kirjoittaa  Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehdessä (09/2019) ja Turun AMK:n Talk-verkkolehdessä kumppanuuksien tärkeydestä ja yritystoiminnan suuntaamisesta. Kun yhdistetään oma ydinosaaminen, harrastuneisuus ja verkostot, asioita voidaan kehittää laajemman näkemyksen siivittämänä.

– Näin syntyy huikeimmat ideat, joista osa voidaan jalostaa menestyviksi yrityksiksi.

Nummi-Wikströmin mukaan menestykseen vaaditaan paitsi verkostoja, osaamista ja resursseja myös monenlaisia muita ominaisuuksia, kuten rohkeutta, sinnikkyyttä ja joustavuutta.

Pohdi, mitä haluat saavuttaa ja mitä matkalla voi tapahtua. Tavoitteet ohjaavat oikeaan suuntaan, ja harha-askeleet on helpompi huomata ja torjua ajoissa, yrittäjänä, tiimivalmentajana ja bisnesmentorinakin toimiva Nummi-Wikström vinkkaa.

potkuabisnekseen2.jpg
Matka menestykseen voi olla pitkä. – Panosta yhteisön ja verkoston luomiseen. Testaa ideoiden toimivuutta ja hanki asiakkaiden kokemuksia, Turun AMK:n lehtori Marita Nummi-Wikström muistuttaa Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden syyskuun numerossa.