Sivu päivitetty 13.12.2019

GSEA:n voitto Petteri Luoma-Nirvalle ja hänen yritykselleen Aarre Avustajat

Opiskelijayrittäjyyskilpailu EU Global Student Entrepreuner Awards Suomen osakilpailun voittaja Petteri Luoma-Nirva lähtee kilpailemaan Etelä-Afrikan Kapkaupunkiin.

GSEA on Yhdysvalloista lähtöisin oleva yrittäjyyskilpailu opiskelijoille. Kilpailijoiden tarkoituksena on pitchata, eli esitellä lyhyesti oman yrityksensä liikeidea tuomaristolle ja vastata sen jälkeen heidän kysymyksiinsä. Kilpailussa mitataan taitoa esiintyä ja esitellä ideansa sekä yritysidean toimivuutta.

12.12. järjestetyn osakilpailun aloituspuheenvuorossa koulutus- ja tutkimuspäällikkö Jaana Kallio-Gerlander kannusti kilpailijoita olemaan rohkeita, luottamaan itseensä ja heittämään persoonansa mukaan peliin. Viime vuoden Suomen osakilpailun voittaja Aleksi Rannikko kertoi GSEA-kilpailun olevan mahtava tapa verkostoitua ja luoda kansainvälisiä kontakteja.

Voittaja Petteri Luoma-Nirva esitteli tammikuussa 2019 perustetun yrityksensä Aarre Avustajat, joka tarjoaa henkilökohtaista avustusta jo useissa suomalaisissa kaupungeissa. Yrityksen toimintaideaan kuuluu asiakkaan palveleminen suurella sydämellä ja mahdollisuus antaa asiakkaan valita millainen henkilö häntä avustaa.

Tuomaristo kehui Turun ammattikorkeakoulun BisnesAkatemiassa liiketaloutta opiskelevan Luoma-Nirvan esityksen olleen hallittu kokonaisuus ja tuoneen hyvin esiin esittäjän persoonaa ja tarinaa, joka on kansainvälisessä kilpailussa isossa roolissa.

Tuomaristoon kuuluivat kumppanuuspäällikkö Kirsti Virtanen, lehtori ja BusinessMentor Marita Nummi-Wikström Turun ammattikorkeakoulusta sekä omistajanvaihdoskoordinaattori Lasse Rosala Varsinais-Suomen yrittäjistä. Tuomaristo kiitteli myös voittajan lisäksi myös muiden osallistujien, Miska Moisasen, Samuli Salmen, Jon Hautamäen ja Tomas Storforsin rohkeutta lähteä mukaan kilpailuun. Jokainen esitys oli huolella valmisteltu ja mietitty.

ryhmä_rajattu.jpg