Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 8.1.2020

Millaisissa oppimisympäristöissä meillä toimitaan?

Kerran vuodessa painettuna ilmestyvä sidosryhmälehtemme Talk Magazine löytyy painotuoreena kampustemme telineistä, joista voit käydä poimimassa oman lehtesi. Voit myös lukea lehden sähköisesti issuu-palvelusta.

Lehden teemana tänä vuonna ovat uudet oppimisympäristöt laajasti ymmärrettynä: mukana ovat niin työelämäprojektit, verkko- kuin tutkimusympäristötkin, unohtamatta Labriikkia, BisnesAkatemiaa, SalesLabia, SimuCenteriä, kohta valmistuvaa EduCityä sekä Salo IoT Campuksen avointa ympäristöä yritysten keskellä.

Tutustu lehteen sähköisessä muodossa: 

 

 

 

 

 

Päätoimittaja suosittelee:

  • Oppimisen muutokset haastavat kaikki osapuolet, s. 4
  • Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kososen kolumni, s. 14
  • Labriikissa tutkitaan, kehitetään ja innovoidaan yhdessä yritysten kanssa, s. 44

Lehden taitosta vastaavat jälleen omat osaavat ja innokkaat mainonnan suunnittelun opiskelijamme Mainostoimisto Gurussa.

Lehti on painettu PEFC-sertifioidulle paperille, johon käytetty puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista. Painotyön on tehnyt painotalo PunaMusta , jolla on painotalojen Joutsenmerkki ja Avainlippu.

Katso aiemmat numerot:

Talk Magazine 2019: Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen

Talk Magazine 2017 (jakelussa vuoden 2018): Varsinais-Suomen positiivisen rakennemuutoksen haasteet

 

P.S. Verkkolehtemme Talk julkaisee uusia artikkeleja viikoittain. Pysyt kätevästi kärryillä julkaistuista artikkeleista tilaamalla kuukausittaisen uutiskirjekoosteen verkkolehden etusivulta!

Joulukuun artikkeleista suosittelen esimerkiksi näitä: