Sivu päivitetty 16.1.2020

Opiskelijat palkitsivat Taideakatemian vuoden 2019 opettajan ja opiskelijan

Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian opiskelijat valitsivat vuoden opettajaksi media-alan lehtori Pia Oförsagdin, joka toimii taideakatemialaisten opinto-ohjaajana. Vuoden opiskelijaksi valittiin teatteri-ilmaisun ohjaajaksi opiskeleva Salla Honkanen.

Vuoden 2019 taideakatemialaiseksi opettajaksi valittu Pia Oförsagd toimii media-alan lehtorina ja luotsaa taideakatemialaisia eteenpäin opinnoissaan opinto-ohjaajan roolissa. Opiskelijat kuvailivat vuoden opettajaa sydämelliseksi hymysuuksi ja opettajaksi, joka välittää aidosti opiskelijoista. Pia liikuttui kyyneliin, kun opiskelijayhdistys TOY:n Aino Hukari ojensi hänelle kunniakirjan. Pia kokee, että opinto-ohjaajan ominaisuudessa on aika usein taustalla, mutta on iloinen siitä, että tehty työ näkyy opiskelijoille.


Vuoden 2019 taideakatemialaiseksi opiskelijaksi valittu Salla Honkanen opiskelee toista vuotta teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Hän on toiminut tuutorina auttaen uusia opiskelijoita opintojensa alkutaipaleella. Kanssaopiskelijat kuvailivat Sallaa positiiviseksi pakkaukseksi, joka levittää positiivista mieltä ympärilleen.

– Kun kuulin tästä, menin ihan shokkiin, kuvailee kunniasta yllättynyt Honkanen.

Joulukuussa julkistetut vuoden 2019 taideakatemialainen opettaja ja opiskelija palkittiin 16. tammikuuta Lemminkäisenkadulla.