Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 26.2.2020

Terveyskampus Turku tähtää kansainväliseksi huipputason osaamiskeskittymäksi

Terveyskampus Turku hakee verkostonsa yhteistoiminnalle vahvistusta strategiatyöstä. Tavoitteena on kehittää Terveyskampus Turkua monialaisena, kansainvälisenä huipputason osaamiskeskittymänä lääketieteeseen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvillä tutkimus- ja koulutusaloilla.

Terveyskampus Turku muodostaa Suomen suurimman lääketieteen, sosiaali- ja terveysalan sekä teknologian moniammatillisen osaamiskeskittymän, joka tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia koulutus- ja tutkimustoiminnalle, innovaatioille ja yritysyhteistyölle.

Yhteistyössä ovat mukana Turun ammattikorkeakoulu, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopisto, Åbo Akademi, Yrkeshögskolan Novia ja Turku Science Park Oy.

– Terveyskampuksen yhteistyössä on valtava potentiaali, jonka verkoston osapuolet tunnistavat. Kevään aikana tehtävän strategiatyön avulla kirkastetaan yhteinen tahtotila ja linjataan tulevan toiminnan painopisteistä, toteaa Terveyskampuksen strategian valmistelusta vastaava kehittämisjohtaja Leena Setälä.

– Käytännössä tutkimuksen, koulutuksen ja innovaatiotoiminnan yhteistyötä edistetään Terveyskampuksen johtoryhmässä sekä monialaisissa työryhmissä, joissa on asiantunteva edustus kaikista edellä mainituista organisaatioista, kertoo toimintaa koordinoiva Mira Lehti.

Kehittämisjohtaja, LT Leena Setälä ja koordinaattori, VTM Mira Lehti ovat aloittaneet Terveyskampus Turun uusina työntekijöinä alkuvuonna.

 

Turun AMK on mukana Terveyskampus Turku -yhteistyössä. Verkosto tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia koulutus- ja tutkimustoiminnalle, innovaatioille ja yritysyhteistyölle.