Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 4.3.2020

Turun AMK:n fysioterapiaopiskelijoille valtakunnallista tunnustusta

Suomen Fysioterapeutit on palkinnut stipendillä Heidi Johanssonin ja Leea Nummisen opinnäytetyön alemman korkeakoulututkinnon sarjassa. Opinnäyte lisää tanssioppilaiden keinoja kehotietoisuuden harjoittamiseen sekä antaa tietoa ja välineitä tanssinopettajille.

Fysioterapeuttien ja fysioterapiaopiskelijoiden ammattiliitto Suomen Fysioterapeutit ry on valinnut vuoden 2020 opinnäytetyöstipendien saajat. Alempi korkeakoulututkinto -sarjassa stipendin saivat Heidi Johansson ja Leea Numminen Turun ammattikorkeakoulusta työllään ”Kehotietoisuusharjoitteluopas tanssioppilaan liikehallinnan ja palautumisen tueksi”. Stipendin arvo on 500 euroa.

Johanssonin ja Nummisen laatima opas syntyi Musiikkiopisto Arkipelagin tanssiryhmille tehdyn kehittämistyön tuloksena. Oppaassa esitellään kehotietoisuusharjoittelun hyötyjä ja teoreettista taustaa. Se sisältää myös harjoitteluohjelman sekä lyhyen opettajien osion. Opas perustuu ennaltaehkäisevän fysioterapian tavoitteisiin, ja se hyödyntää joogan, somaattisen harjoittelun sekä psykofyysisen hengitys- ja fysioterapian harjoitteita.

Lämpimät onnittelut!

Lue lisää: