Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 17.4.2020
Lemminkäisenkadun kampus kuvituskuva

Turun AMK tukenasi korona-aikaan

Ongelmia verkkopalavereissa? Tarvitseeko yrityksesi sparraustukea korona-aikana? Tarjoamme Turun AMK:ssa tukea 3. sektorin toimijoille, yrityksille ja yksityishenkilöille korona-ajan etätyöskentelyyn sekä yrityksen haasteisiin. Kokosimme ajankohtaiset palvelumme tälle sivulle.

Digineuvontaa 3. sektorin toimijoille ja yrittäjille

Tarjoamme neuvontaa etäkokousten ja etätyövälineiden käyttöönottoon kolmannen sektorin toimijoille.

Järjestämme varsinaissuomalaisille yrittäjille maksuttomia digisparraussessioita asiantuntijoidemme kanssa Teamsissa keskiviikkoisin kello 9-10:30 aina toukokuun loppupuolelle asti.

Nuori yrittäjä, hae mukaan Turun AMK:n Bisnesakatemian maksuttoman avun piiriin. Voit saada opiskelijatiimin sparraajaksesi puolen päivän ajaksi. Avun muoto voi olla esimerkiksi liiketoimintamahdollisuuksien ideointia ja kartoitusta, etäyhteyksien käyttööntottoa tai digitaalisen markkinoinnin tai etämyynnin ideointia ja suunnittelua.

Kouluttajille ja opiskelijoille

Mitä on innovaatiopedagogiikka? Kuuntele webinaaritallenteita tai tule mukaan vielä toukokuussa.

Lisäsimme kesäopintojaksoja verkossa ammattikorkeakoulujen yhteiseen CampusOnline-portaaliin. Uusia, heti aloitettavissa olevia nonstop-opintojaksoja löytyy esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille. Lisäksi kesän tarjonnassa on mm. liiketalouden, matkailun ja kulttuurin uusia opintojaksoja.

Avoimen AMK:n opiskelijoille

Tarjoamme lomautetuille ja työttömille mahdollisuuden opiskella avoimen ammattikorkeakoulun opintoja veloituksetta syyslukukaudella 2020. Maksuttomuus koskee yhdenvertaisuuden vuoksi kaikkia avoimen ammattikorkeakoulun opinto-oikeudella opiskelevia syyslukukaudella.

Näiden lisäksi ns. polkuopiskelijoiden osalta ei peritä maksuja syksyllä 2020 alkavista opinnoista, eikä tammikuussa 2020 aloittaneilta syyslukukauden opinnoista. Myös korkeakouludiplomiin kuuluvat opinnot ovat maksuttomia syyslukukaudella 2020.

Lahjoitukset terveydenhoitopalveluille

Olemme on mukana terveydenhuollon koronaviruksen vastustamistyössä ja lahjoitamme suojavarusteita ja hygieniatarvikkeita Turun kaupungin kotihoidolle. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin käyttöön on myös lainattu erilaista sairaalavälineistöä, kuten hengityskoneita.

Apua tutkimus-, kehitys ja innovaatiorahoituksen hakemiseen

Haluamme poikkeusolosuhteissakin varmistaa tukemme yrityksille myös tutkimus- kehitys ja innovaatiotoiminnassa (TKI). Tarjoamme ulkoisen rahoituksen asiantuntijuutta sekä monialaista osaamista kehitys- ja tutkimusprojekteihin. Yhteistyöprojekteissa autamme yrityksiä TKI-rahoituksen hakemisessa maksutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: