Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 18.8.2020
Lemminkäisenkadun kampus kuvituskuva

Turun AMK tukenasi korona-aikaan

Tarvitseeko yrityksesi sparraustukea korona-aikana? Tarjoamme Turun AMK:ssa tukea 3. sektorin toimijoille, yrityksille ja yksityishenkilöille korona-ajan haasteisiin. Päivitämme syksyn osalta ajankohtaiset palvelumme tälle sivulle.

Avoimen AMK:n opiskelijoille

Tarjoamme lomautetuille ja työttömille mahdollisuuden opiskella avoimen ammattikorkeakoulun opintoja veloituksetta syyslukukaudella 2020. Maksuttomuus koskee yhdenvertaisuuden vuoksi kaikkia avoimen ammattikorkeakoulun opinto-oikeudella opiskelevia syyslukukaudella.

Näiden lisäksi ns. polkuopiskelijoiden osalta ei peritä maksuja syksyllä 2020 alkavista opinnoista, eikä tammikuussa 2020 aloittaneilta syyslukukauden opinnoista. Myös korkeakouludiplomiin kuuluvat opinnot ovat maksuttomia syyslukukaudella 2020.

Apua tutkimus-, kehitys ja innovaatiorahoituksen hakemiseen

Haluamme varmistaa tukemme yrityksille myös tutkimus- kehitys ja innovaatiotoiminnassa (TKI). Tarjoamme ulkoisen rahoituksen asiantuntijuutta sekä monialaista osaamista kehitys- ja tutkimusprojekteihin. Yhteistyöprojekteissa autamme yrityksiä TKI-rahoituksen hakemisessa maksutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Johanna Krappe
TKI-palvelupäällikkö
+358 40 355 0529
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi
tki-palvelut@turkuamk.fi; rdi@tuas.fi

 

Lahjoitukset terveydenhoitopalveluille

Olemme on mukana terveydenhuollon koronaviruksen vastustamistyössä ja lahjoitamme suojavarusteita ja hygieniatarvikkeita Turun kaupungin kotihoidolle. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin käyttöön on myös lainattu erilaista sairaalavälineistöä, kuten hengityskoneita.

Kouluttajille ja opiskelijoille

Mitä on innovaatiopedagogiikka? Kuuntele webinaaritallenteita.

Etsi monipuolisia opintojaksoja ammattikorkeakoulujen yhteisestä CampusOnline-portaalista.