Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 12.5.2020

Valitse paras kehittämisprojektin posteri

Master Schoolin sosiaali- ja terveysalan opiskelijat esittelevät kehittämisprojektiensa tuloksia Talk – Näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -webinaarissa 12.5. klo 13–15. Kehittämisprojekteja on tehty kuitenkin huomattavasti useampia, niiden tulokset esitellään postereina. Nyt sinulla on mahdollisuus äänestää paras posteri.

Master Schoolin opiskelijoiden työt ovat esillä sähköisinä postereina, joista jokainen voi äänestää mielestään kiinnostavimman ja onnistuneimman.

− Kaikki kehittämisprojektit vastaavat ajankohtaisiin tarpeisiin, niistä voivat myös muut oppia ja saada ideoita omaan työhönsä. Myös alueellinen vaikuttavuus on tärkeä tavoite, kertoo koulutusvastaava Anne Rouhelo.

Postereissa esitellään projektien tulokset

Talk – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -seminaarit järjestetään normaalisti kahdesti vuodessa. Seminaarien yhteydessä on esitelty opiskelijoiden kehittämisprojektien tulokset postereissa, joista myös on valittu paras posteri.  

Seminaareista ovat hyötyneet niin työelämäkumppanit kuin Master Schoolin uudet opiskelijat. He ovat nähneet, millaisia kehittämisprojekteja on tehty ja ovat voineet kysellä lisätietoja projektien esittäjiltä.

Tällä kertaa projektien tulokset esitellään sähköisesti. Voit valita parhaan posteriin ja äänestää sitä. Postereissa on tekijän yhteystiedot, joten voit ottaa häneen yhteyttä, mikäli aiheesta nousee lisäkysymyksiä.

Äänestä paras posteri

Kun klikkaat kuvaa, posteri aukeaa koko näytön kokoiseksi. Äänestä mielestäsi paras posteri: valitse posteri alta, tarkista posterin tekijän nimi (nimi tulee näkyviin, kun pidät hiiren kuvan päällä) ja käy äänestämässä  tästä äänestyslinkistä .  Äänestys päättyy 19.5.