Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 25.5.2020

Kiertotalouskoulutus teollisuusyrityksille – hae mukaan

Turun ammattikorkeakoulu ja Sitra järjestävät kiertotalouden kesäkoulutusta teollisuusyrityksille. Koulutuksessa luodaan pohjaa uusille kiertotalouden tarjoamille liiketoimintamahdollisuuksille. Hae mukaan koulutukseen 8.6. mennessä.

Muuttuvassa maailmassa kiertotalousosaamisesta on apua. Kiertotalouden hallitseminen auttaa yritysten toimintaa mukautumaan ihmiskuntaa ravistelevaan tulevaisuuteen sekä ja luo uusia, monella tapaa kestäviä liiketoiminta- ja vientimahdollisuuksia.

Turun ammattikorkeakoulun järjestämän ja Sitran rahoittaman koulutuksen kohderyhmänä ovat erityisesti rakennetun ympäristön sekä teknologia-, prosessi- ja konepajateollisuuden yritykset. Koulutuksen keskiössä on jokaisen yrityksen oma kehittämistehtävä.

16.6.2020 alkava koulutus järjestetään etäluentoina, joista vastaavat kiertotalouden, rahoitusinstrumenttien ja palvelumuotoilun asiantuntijat, jotka myös sparraavat yrityksiä valitun liiketoiminnan kehittämisessä. Heinäkuussa keskitytään oman liiketoiminnan kehittämiseen. Koulutus päättyy 8.9.2020. 

Koulutus on tuhansien eurojen arvoinen, mutta tarjotaan nyt vuoden 2020 poikkeustilanteessa yrityksille ilmaiseksi. Mukaan mahtuu 20 yritystä, jotka valitaan valintakriteerein. Valintakriteereinä ovat mahdollisuus osallistua lähipäiviin, valmius muutokseen, yrityksen toimiala ja 2-3 yrityksen työntekijän sitoutuminen mukaan koulutukseen. 

Lisätietoa koulutuksen aikatauluista ja valintakriteereistä löydät täältä.

Hae mukaan koulutukseen: 
https://www.lyyti.fi/reg/hakemuslomake_yrityskoulutus