Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 24.7.2020

Syksyksi opiskelemaan – polkuopintojen haku heinäkuussa, lisähaku elokuussa

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa tai menikö kevään yhteishaku ohi? On yhä mahdollista aloittaa opinnot tänä syksynä. Avoimen AMK:n polkuopinnot avaavat väylän tutkinto-opintoihin. Polkuopinnot ovat myös hyvä tapa kokeilla opiskelua tai vaihtaa alaa ilman valintakoetta. Haku syksyllä alkaviin polkuopintoihin on käynnissä 21.7. – 4.8.

Polkuopinnot koostuvat AMK- tai Master-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista, jotka suoritetaan samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. 

Menestyksellä suoritettujen opintojen jälkeen opiskelija voi hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylähaulla. Sen jälkeen opintoja voi jatkaa saumattomasti valmistumiseen asti.

Kesän 2020 haussa on 51 hakukohdetta. Opintoja on tarjolla kaikilta Turun AMK:n koulutusaloilta, eli tekniikasta ja liiketoiminnasta, terveyden ja hyvinvoinnin alalta sekä kulttuurialalta.

Opintoihin otetaan koulutuksesta riippuen 2–30 opiskelijaa. Mukana on myös englanninkielisiä koulutusohjelmia.

Osa polkuopintojen koulutuksista suoritetaan päiväopiskeluna. Osa on monimuotototeutuksia, jolloin opiskelu onnistuu päivätyön ohessa. Polkuopintojen lukukausimaksu on 200 euroa ja opinnot koostuvat kahdesta lukukaudesta.

Lisähaussa 4. – 11.8.2020 kaksi hakukohdetta

Polkuopintojen haun lisäksi Turun AMK:lla on kevään yhteishaun lisähaku käynnissä 4. – 11.8.2020. Haussa on teatteri-ilmaisun ohjaajan (AMK) koulutus, joka toteutetaan monimuotototeutuksena sekä hajautetun energiatuotannon Master-koulutus.

Lisähaussa