Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.9.2020
Unelmien työpäivän mainosbanneri: WGH Turku 2.10.2020, Turun AMK, Kupittaan kampus, EduCity

Yhteisöllisyys synnyttää parempaa maailmaa

Mitä lisäarvoa yhteisöllisyys tuottaa niin yksilölle kuin organisaatiolle? Tätä pohtii erityisesti innovaatioiden näkökulmasta rehtorimme Vesa Taatila blogissaan. Vesa Taatilan puheenvuoro Unelmien työpäivän päätapahtumassa Turussa 2.10. käsittelee asiantuntijoiden yhteisöllisyyttä. Ole kuulolla!

"Yleiskeskusteluissa esiintyy vieläkin usein ajatus innovaattoreista yksittäisinä pellepelottomina, jotka autotallinsa hiljaisuudessa luovat maailmaa muuttavia keksintöjä. Tuotteet ovat niin haluttuja, että innovaattorin ei tarvitse kuin laittaa ne ajotielle näytille, ja hetkessä pitkän ostajajonon varrelle joudutaan perustamaan ruokakojuja ja wc-palveluita.

Ajatus on kuitenkin monelta osaltaan liian mediaseksikäs ollakseen totta. Käytännössä kaikki merkittävät innovaatiot ovat olleet suurten asiantuntijajoukkojen työn tulosta ja vaatineet usein jopa vuosikymmeniä noustakseen siihen arvoon, josta ne muistetaan."

Näin kirjoittaa rehtori Vesa Taatila blogitekstinsä alussa. Lue koko teksti Talk-verkkolehdestämme.

 

Kuuntele Vesan puheenvuoro Unelmien työpäivän päätapahtumassa  2.10. klo 14.45–15.05. 

Päivän ohjelmaa voi seurata maksuttomassa webinaarissa. Ohjelma ja ilmoittautuminen Work goes happy -sivuilla.

Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa tapahtumalle tilat. Unelmien työpäivän järjestää  Yksi elämä -terveystalkoot , ja yhteistyössä on mukana Work goes happy Oy .