Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 26.11.2020

Kehittämistöiden tulokset esitellään sähköisesti

Sosiaali- ja terveysalan Master School -opiskelijat esittelevät kehittämisprojektiensa tuloksia Talk – Näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -webinaarissa 3.12.2020 klo 12.30–15.30. Ennen webinaaria ehdit tutustua muiden kehittämisprojektien tuloksiin postereiden kautta. Tutustu postereihin ja äänestä paras posteri.

Master School -opiskelijat kehittävät opintojensa aikana monia erilaisia prosesseja, toimintoja ja käytäntöjä työnantajilleen tai AMK:n hankkeissa. Nämä kehittämistyöt esitellään sähköisinä postereina, joista jokainen voi äänestää mielestään kiinnostavimman ja onnistuneimman.

− Kehittämisprojektit vastaavat ajankohtaisiin tarpeisiin, joista myös muut voivat oppia ja saada ideoita omaan työhönsä. Myös alueellinen vaikuttavuus on tärkeä tavoite, kertoo koulutusvastaava Anne Rouhelo.

Postereissa esitellään projektien tulokset

Talk – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -webinaarit järjestetään kahdesti vuodessa. Webinaarissa työelämäkumppanit ja Master Schoolissa aloittaneet opiskelijat näkevät, millaisia kehittämisprojekteja on tehty ja he voivat kysellä lisätietoja projektien esittäjiltä.

Webinaarissa esitellään muutaman kehittämisprojektin tulokset, muut ovat sähköisinä postereina nähtävillä. Valitse paras posteri ja äänestä sitä! Posterista löytyy tekijän yhteystiedot, häneen voit olla yhteydessä, mikäli aiheesta nousee lisäkysymyksiä.

Äänestä paras posteri!

Kun klikkaat kuvaa, posteri aukeaa koko näytön kokoiseksi. Äänestä mielestäsi paras posteri: valitse posteri alta, tarkista posterin tekijän nimi (nimi tulee näkyviin, kun pidät hiiren kuvan päällä). Äänestys päättyy 2.12. klo 16.