Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 4.3.2021
kirjat kädessä

Kirjaston palvelut koronavirustilanteessa

Turun AMK:n kampuskirjastojen palvelut ovat käytössä rajoitetusti 7.12.2020 alkaen. Kirjastoon voi tulla lainaamaan ja palauttamaan aineistoa omatoimisesti, mutta kirjastoon ei voi jäädä työskentelemään. Kirjaston asiakastyöskentelypisteet on poistettu käytöstä ja ylimääräistä oleskelua kirjaston tiloissa tulee välttää.

[Päivitetty 24.6.2021]

Kirjaston asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse kirjaston Service Deskistä osoitteesta kirjasto(a)turkuamk.fi sekä numerosta 02 263 35390.

Kampuskirjastot ja lainauspalvelut

Tarkista kirjaston yhteystiedot ja aukioloajat -sivu , jossa ilmoitamme niin normaaleista kuin poikkeavistakin aukioloista. 

Jos tarvitset apua lainaamiseen liittyvissä asioissa kirjaston olessa avoinna, varaa asiakaspalveluaika Kupittaan kampuskirjastosta Lempparista etukäteen kirjaston Service Deskin kautta, osoitteesta kirjasto(a)turkuamk.fi.

Asiakkaiden tietokonetyöskentelypisteet kaikissa kampuskirjastoissa on poistettu käytöstä. Pyydämme myös, että kirjastossa asioidaan pikaisesti. Jos mahdollista, tarkista kirjojen saatavuus ja hyllypaikka ennen kuin saavut kirjastoon.

Kirjasto voi tarvittaessa rajoittaa kirjaston asiakasmäärää. Pidempikestoiset ohjaukset tehdään verkossa.

Palautukset ja maksut

Lainassa oleva aineisto uusitaan automaattisesti. Saat ilmoituksen, jos lainaasi on tehty varaus ja se pitää palauttaa. Aineistoa voi palauttaa automaattien lisäksi kampuskirjastojen palautuslaatikoihin sekä Lemminkäisenkadun kirjaston takaoven vieressä, Lemminkäisenkadun puolella ulkona lastauslaiturilla sijaitsevaan palautuslaatikkoon. 

Voit maksaa maksut verkossa Turun AMK:n Finnassa

Jos sinulla on kysyttävää palautuksista tai maksuista, ota yhteyttä  kirjasto(a)turkuamk.fi

Varaukset

Varauksia voi tehdä Turun AMK:n Finnassa normaalisti. Saapuneet varaukset voi noutaa kirjaston aukioloaikoina.

Jos sinulla on kysyttävää varauksista, ota yhteyttä  kirjasto(a)turkuamk.fi .

Palvelut ja ohjaus verkossa

Kirjaston palveluja kannattaa hyödyntää verkossa! Saat asiakaspalvelua kirjaston Service Deskistä osoitteessa  kirjasto(a)turkuamk.fi sekä numerosta 02 263 35390.

Tiedonhankinnan ohjausta annetaan Teamsissä MA, KE, TO klo 10 - 13 ajanvarauksella. Laita viesti osoitteeseen  kirjasto(a)turkuamk.fi ja ehdota ajankohtaa. Otamme sinuun yhteyttä.
Muista myös Turun AMK:n Finna  sekä Tiedonhakijan oppaat , joilla pääset alkuun itsenäisessä tiedonhankinnassa ja saat e-aineistot käyttöösi.