Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 19.1.2021

Teppo Neuvonen Master Schoolin uudeksi koulutus- ja tutkimuspäälliköksi

Teppo Neuvonen on aloittanut vuoden alusta uutena Master Schoolin eli YAMK:n koulutus- ja tutkimuspäällikkönä Tekniikka ja liiketoiminta -sektorilla. Master School jakautuu Leadership Exellence ja Professional Exellence -polkuihin, joiden toiminnasta ja tuloksista Neuvonen vastaa.

Teksti: Veera Laaksonen

Neuvonen on aikaisemmin toiminut Master Schoolin projektijohtamisen yliopettajana. Kun Turun ammattikorkeakoulu käynnisti viisi vuotta sitten ensimmäisenä suomalaisena korkeakouluna projektijohtamisen maisteritasoon johtavan tutkinnon, päätyi Neuvonen vetämään kyseistä koulutusta.

Neuvosen aikaisempi työkokemus on teknologiateollisuuden toimialalta. Hän työskenteli noin viisitoista vuotta PerkinElmerin palveluksessa keskittyen globaaleihin tuotekehitysprojekteihin. 

Uudesta työstään Neuvonen on toiveikas. Hän odottaa eniten voivansa kehittää Master Schoolin toimintaa yhdessä muiden koulutussektoreiden kanssa. Tiivis yhteistyö Terveys ja hyvinvointi -sektorin ja Taideakatemian kanssa on jo aloitettu. Neuvonen uskoo monialaisen yhteistyön tuovan tuoreita näkökulmia opiskelijoille ja konkreettisia hyötyjä yrityksille.