Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 3.3.2021

Opintojakso henkilöstöhallinnosta ja ohjaamisesta kiinnostuneille opiskelijoille

Oletko suuntautumassa henkilöstöhallinnon tehtäviin tai kiinnostunut kehittämään ohjaustaitojasi? OTE-hanke tarjoaa opiskelijoille aitiopaikan syventää osaamistaan työnhausta ja ohjauksesta. Toimi nopeasti, sillä vava-jakso alkaa jo 15.3.2021.

VAVA nopeille opiskelijoille

Työnhaku tutor -opintojakso (5 op) alkaa 15.3. ja toteutukselle otetaan 10 opiskelijaa, joten kannattaa toimia nopeasti.

Opintojakso on suunnattu kaikille hr:sta, ohjauksesta ja työhausta kiinnostuneille opiskelijoille, joilla on suoritettuna vähintään 80 opintopistettä. Sosiaalialan opiskelijat eivät voi osallistua tälle vava-jaksolle.

Verkko-opintojaksolla on 8 tapaamista maanantai-ltapäivisin, pääosin alkaen klo 14. Lisäksi jaksolla järjestetään kaksi kertaa lukupiiri ja toista opiskelijaa ohjataan kolme kertaa.

Totetus on 15.3.-10.5.2021

Tutustu sisältöön ja ilmoittaudu mukaan!

 

OTE-hankeessa opiskelijat osallistuvat työllistymisen kehittämiseen

OTE-hankkeen (2019–2021) tavoitteena on edistää opiskelijoiden työllistymistä opiskelijakuntien ja ammattikorkeakoulujen yhteistyönä. Opiskelijakunnan roolia työllistymisen tukemisessa vahvistetaan ja heidän kanssaan kehitetään uudenlaisia ratkaisuja työllistymisen edistämiseksi.

Keinoja tavoitteen saavuttamiseksi ovat muun muassa monikanavaiseen työnhakuun liittyvät työhakuklinikat, yrittäjyyden tukeminen osuuskuntatoiminnan avulla ja työelämätaitojen osaamismerkittäminen. Kaikki toiminta tapahtuu yhteiskehittämällä eli opiskelijat ovat itse mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa hankkeen työllistymistä edistäviä toimenpiteitä.