Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 29.3.2021
Alt=""

AMK-valintakokeen ohjeet hakijoille kevään 2021 yhteishaussa

Kevään 2021 yhteishaun AMK-valintakoe järjestetään 31.5.-9.6.2021 ammattikorkeakoulujen kampuksilla turvallisesti viranomaisten ohjeita ja rajoituksia noudattaen.

Lue ohjeet Turun AMKn koetilaisuuksiin saapuville hakijoille tältä sivulta. Muutokset ohjeisiin ovat mahdollisia, joten seuraa tiedotusta ja ohjeita valintakokeeseen saakka.

Olet valinnut yhteishaun hakulomakkeella itsellesi sopivan koetilaisuuden tarjolla olevista vaihtoehdoista. Valinta on sitova eikä sitä voi muuttaa hakuajan jälkeen. 

Teet valintakokeen omalla kannettavalla tietokoneellasi valvotusti ammattikorkeakoulun tiloissa. Tutustu hyvissä ajoin ennen koetta ohjeisiin sivulla www.ammattikorkeakouluun.fi.  

Saapuminen Turun AMK:n koetilaisuuteen 

Turun AMK:n koetilaisuudet järjestetään 1. - 9.6.2021 Kupittaan kampuksella ICT-Cityssä osoitteessa Joukahaisenkatu 3 ja EduCityssä osoitteessa Joukahaisenkatu 7. Sisäänkäynti molempiin rakennuksiin ICT-Cityn pääsisäänkäynnin kautta. ICT-Citystä on yhdyskäytävä EduCityyn. 

Aamupäivän valintakoetilaisuus alkaa klo 9:00. Ilmoittautuminen alkaa klo 8:00.

Iltapäivän valintakoetilaisuus alkaa klo 14:00. Ilmoittautuminen alkaa klo 13:00. 

Saavu paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen valintakoetilaisuuden alkamista. Valintakokeeseen ei oteta myöhästyneitä hakijoita valintakoetilaisuuden alkamisajan jälkeen. 

 • AMK-valintakokeeseen saa osallistua vain täysin terveenä, joten älä tule kokeeseen, jos sinulla on pieniäkään sairauden oireita. 
 • Saavu koetilaisuuteen ICT-Cityn pääsisäänkäynnin kautta ja desinfioi kädet heti sisään tullessasi.  
 • Turun AMK:n kampuksen kaikissa tiloissa tulee käyttää kasvomaskia. Sisäänkäynnin luona on tarjolla kasvomaskeja hakijoille. 
 • Noudata 2 metrin etäisyyttä muihin saapuessasi kokeeseen ja koko koetilaisuuden ajan aina, kun mahdollista.  
 • ICT-Cityn pääsisäänkäynniltä on opastus koetiloihin. Aulassa on myös AMK-valintakokeen infopiste, josta voit kysyä neuvoa tarvittaessa. 
 • Esitä henkilöllisyystodistus ja saamasi QR-koodi koetilasi edessä olevalla ilmoittautumispisteellä. Ota henkilöllisyystodistus ja QR-koodi valmiiksi esille, kun menet ilmoittautumaan.  
 • Tarvittaessa käy WC:ssä jo ennen ilmoittautumista. Sen jälkeen WC-käynti on mahdollista vain saatettuna. ​ 
 • Vaatteiden ja ylimääräisten tavaroiden säilytys koetilan naulakossa tai seinustalla. 

 
Katso ohjeet ICT-Cityyn ja EduCityyn saapumisesta ja pysäköinnistä.   
Ilmaista parkkitilaa saattaa löytyä kampuksen lähellä sijaitsevalta Veritas Stadionilta . 

Alla ICT-Cityn ja EduCityn pohjakartta, jossa on pitkä punainen nuoli ICT-Cityn pääsisäänkäynniltä keskikäytävää pitkin EduCityn koetilojen luo. Kaikki koetilat ovat nuolen molemmin puolin.

Opastekartta EduCity-rakennuksesta AMK-valintakoetta varten.
Klikkaa kuva suuremmaksi.

Voit myös ladata Tuudo-mobiilisovelluksen, josta pohjakartta löytyy helposti: Lataa Tuudo puhelimen sovelluskaupasta, valitse Turun ammattikorkeakoulu ja kirjaudu sisään Uusi opiskelija -painikkeen kautta. Pohjakartta löytyy päävalikon kohdasta Kartta. Valitse KAMPUS-kohdasta Kupittaan kampus: ICT-City tai Kupittaan kampus: EduCity.  

Turvallisuus  

 • AMK-valintakokeeseen saa osallistua vain täysin terveenä, joten älä tule kokeeseen, jos sinulla on pieniäkään sairauden oireita.  
 • Kun saavut kampukselle, käytä tarjolla olevaa käsidesiä ja noudata turvavälejä sekä paikan päällä annettuja ohjeita. 
 • Kaikissa Turun AMK:n tiloissa on kasvomaskisuositus. Turun AMK tarjoaa hakijoille ja valvojille kasvomaskin. Omaa kasvomaskia tai suojainta saa myös käyttää.  Lue THL:n suositus kasvomaskien käytöstä.  
 • Jokainen osallistuu AMK-valintakokeeseen omalla vastuullaan. 
 • Koetilaisuuksien välillä koetilojen ja WC-tilojen pinnat puhdistetaan ja desinfioidaan. 
 • Mahdollisen hälytyksen sattuessa, noudata henkilökunnan ohjeita. 

Poistuminen kokeesta 

 • Kokeesta saa poistua aikaisintaan 2 tuntia kokeen alkamisen jälkeen ja myös poistumisen yhteydessä tarkistetaan hakijan henkilöllisyys uudelleen. 
 • Muista noudattaa turvavälejä myös poistuessa ja käytä käsidesiä lähtiessäsi kampukselta.