Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 9.4.2021

Vesa Taatila ja koulutusjohtajat Zoomissa keskiviikkoisin

Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila, koulutusjohtajat, opiskelijakunta TUOn edustajat ja tukipalveluiden asiantuntijat kokoontuvat Zoomiin keskustelemaan opiskelijoiden hyvinvoinnista.

Iltanuotiolla Vesa

Pitkittynyt etäopiskelu on haastanut korkeakouluopiskelijoitamme. Iltanuotiolla Vesa -tapaamisissa keskitytään opiskelijoiden hyvinvointiin ja avoimeen vuoropuheluun Turun AMK:n johdon ja opiskelijoiden välillä.

Tapaamisten aiheet mukailevat Turun AMK:n opiskelijan Eelis Laitin luotsaamaa podcast-sarjaa . Podeissa Eelis käsittelee korona-ajan kiperiä kysymyksiä, esimerkiksi opiskelijoiden uupumusta, yksinäisyyttä ja toimeentuloa. 

Vesa Taatilan lisäksi iltanuotioita lämmittävät Taideakatemian koulutusjohtaja Timo Tanskanen, Tekniikan ja liiketoiminnan sektorin koulutusjohtaja Juha Kontio ja Terveyden ja hyvinvoinnin sektorin koulutusjohtaja Anne Isotalo.

Iltanuotiot hostaa Koulutuksen kehittämisen johtava asiantuntija Marjo Joshi.

Zoom-tapaamiset ovat avoimia kaikille Turun AMK:n jäsenille

Iltanuotiolle voivat osallistua kaikki Turun AMK:n jäsenet. Zoom-linkit löydät Messi-intran uutisesta . Voit myös katsoa Iltanuotion tallenteita 22.4. alkaen!

Iltanuotioiden ajat ja aiheet

Keskiviikkona 14.4. klo 15–16
aiheena Uupumus

Keskiviikkona 21.4. klo 15–16
aiheena Etäopiskelu

Keskiviikkona 28.4. klo 15–16
aiheena Yksinäisyys

Keskiviikkona 5.5. klo 15–16
aiheena Opiskelijan toimeentulo ja terveys

Lämpimästi tervetuloa!

Uudessa podcast-sarjassa etsintäkuulutetaan opiskelijoiden hyvinvointia