Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 9.4.2021

Turun AMK:n avoin opetus maksutonta lomautetuille ja työttömille syyslukukaudella 2021

Turun ammattikorkeakoulun kaikille avoin opetus on maksutonta lomautetuille ja työttömille myös syyslukukaudella 2021.

Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi Turun AMK alkoi tarjota muiden ammattikorkeakoulujen tapaan lomautetuille ja työttömille mahdollisuutta suorittaa avoimen ammattikorkeakoulun opintoja veloituksetta ensimmäisen kerran syyslukukaudella 2020. Maksuvapautus jatkuu myös syyslukukaudella 2021. 

Maksuvapautuksen saavat kaikki avoimen ammattikorkeakoulun opinto-oikeudella opiskelevat lomautetut ja työttömät syyslukukaudella 2021. Maksuvapautus koskee kaikkia avoimen AMK:n opinto-oikeudella suoritettavia opintoja syyslukukaudella. Ehtona on, että lomautus on kokoaikainen.

Maksuvapautuksen saamiseksi vaaditaan todistus työnhaun voimassaolosta tai lomautustodistus. Tarvittavat liitteet on toimitettava opintojen ilmoittautumis- tai hakuaikana. Katso tarkemmat ohjeet avoimen AMK:n sivuilta.

Nykyisiltä avoimen AMK:n opiskelijoilta edellytetään maksuvapautuksen saamiseksi uuden työttömyys-/lomautusliitteen toimittamista. Opiskelijat saavat aiheesta myös muistutusviestin sähköpostitse kevään aikana. Katso lisätiedot avoimen AMK:n sivuilta.

Opiskele yksittäisiä kursseja tai laajempia kokonaisuuksia

Avoin AMK on mahdollisuus kaikille opiskelusta kiinnostuneille. Voit opiskella yksittäisiä kursseja tai laajempia kokonaisuuksia. 

Tutustu avoimen AMK:n tarjontaan