Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 13.12.2021

Uusi jatkuvan oppimisen ohjaus- ja neuvontapalvelu on avattu

Turun AMK:ssa on käynnistynyt uusi jatkuvan oppimisen ohjaus- ja neuvontapalvelu. Ohjaus- ja neuvontapalvelu on tarkoitettu jatkuvan oppimisen asiakkaille eli pääsääntöisesti työikäisille henkilöille, jotka kaipaavat osaamisen täydentämistä.

Jatkuvan oppimisen ohjaus- ja neuvontapalvelu palvelee asiakkaita osoitteessa: jatkuvaoppiminen@turkuamk.fi

Ohjausta ja neuvontaa juuri sinulle

Löytyisköhän täältä jotain lyhyttä koulutusta? Haaveilen alanvaihdosta, mistä lähteä liikkeelle? Tarvitsen pätevyyden uuteen tehtävään, mikä olisi paras reitti tutkintoon? Aiempi tutkinto on tosi vanha, olenkohan enää hakukelpoinen? Voikohan tämän suorittaa työn ohessa?

Työikäisille suunnattu jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on laajaa ja monimuotoista. Joskus juuri omaan tilanteeseen ja tavoitteisiin sopivan koulutuksen etsiminen voi olla haastavaa. Ja kun aiemmista opinnoista on useampi vuosi, myös korkeakoulumaailma ja esimerkiksi opintoihin hakemiseen liittyvät käytännöt voivat tuntua hyvin etäisiltä. 

Jatkuvan oppimisen ohjaus- ja neuvontapalvelu auttaa juuri sinun tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopivien koulutusten kartoittamisessa, ja opastaa hakemiseen ja opiskeluun liittyvissä tilanteissa. Oli kyseessä pieni tai suuri kysymys, ota rohkeasti yhteyttä. 

Mikä jatkuva oppiminen?

Jatkuvalla oppimisella tarkoitetaan erityisesti työikäisten osaamisen kehittämistä ja heille tarkoitettua koulutustarjontaa. Tavoitteena on vastata työelämän muutoksen aiheuttamaan osaamistarpeeseen, ja varmistaa osaavan työvoiman saatavuus.

Jatkuvan oppimisen koulutustarjontaan kuuluvat erityisesti erikoistumiskoulutukset sekä erilaiset avoimen AMK:n koulutustuotteet, kuten korkeakouludiplomit, polkuopinnot, väyläopinnot ja yksittäiset opintojaksot. Lisäksi työelämässä jo oleville suunnattuun koulutustarjontaan kuuluu muun muassa erilaiset tutkintoon johtavat muuntokoulutukset, osaamista syventävät ylemmät AMK-tutkinnot, työvoimakoulutukset ja täydennyskoulutukset.
 

Jatkuva oppiminen